AM geeft startsein bouw woningen laatste fase Nieuw Rustburg in Oud-Beijerland

Kindvriendelijke wijk op loopafstand van oude centrum.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft het startsein voor de bouw gegeven van de laatste achttien woningen in het plan Nieuw Rustburg, de nieuwe woonwijk tussen de Spuidijk en Zinkweg in Oud-Beijerland. Begin september zijn de woningen uit de eerste fase opgeleverd. In totaal komen er 41 woningen binnen Nieuw Rustburg.

Nieuw Rustburg
Actueel woningaanbod

De achttien eengezinswoningen die nu in aanbouw gaan, worden gerealiseerd in vier blokken in een ruime setting met optimale privacy voor de bewoners. De nieuwe woonwijk wordt op loopafstand van het oude centrum gerealiseerd. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen, scholen en speelruimtes voor kinderen aanwezig. De prijzen voor de eengezinswoningen met keuken en sanitair zijn vanaf € 240.500 v.o.n. Er is veel belangstelling voor de woningen. Naar verwachting worden de woningen in het vierde kwartaal van 2016 opgeleverd. Meer informatie over het actuele woningaanbod en het project is te vinden op www.nieuwrustburg.nl.

Nieuw Rustburg

Nieuw Rustburg ligt aan de rand van Oud-Beijerland tussen de Zinkweg en Spuidijk. De ligging tussen de dijk en de toegangsweg geeft de wijk een geborgen karakter. Het historische centrum en het recreatiegebied het Spui bevinden zich op loopafstand. Het nieuwbouwproject bestaat in totaal uit negentien appartementen, vier dijkwoningen en achttien eengezinswoningen. Het ontwerp van het gebouw sluit fraai aan op dat van de naastgelegen dijk- en eengezinswoningen en vormt eveneens een harmonieus geheel met de bestaande bebouwing van de Zoomwijck. Modern en met een knipoog naar het verleden. Het ontwerp van de woningen komt van Maat Architecten uit Rotterdam. De realisatie is in handen van Stebru.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media