AM geeft startsein bouw woningen De Reder Het Vervolg in Scheveningen

Wethouder Boudewijn Revis verricht officiële handeling.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft vrijdag 15 januari het officiële startsein voor de realisatie van de zeventien appartementen en negen Rederwoningen XL in het project De Reder Het Vervolg. Dit betreft een uitbreiding op het eerder gerealiseerde plan De Reder op Scheveningen met onder meer een appartementengebouw met 52 appartementen en negen Rederwoningen XXL. Alle 26 woningen zijn verkocht en worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2017 opgeleverd. Wethouder Boudewijn Revis verricht de officiële handeling tijdens de feestelijke bijeenkomst voor kopers en andere betrokkenen.

 Reder Vervolg D_LelykadeLRjpg

Het ontwerp van de woningen komt van AWG Architecten in Antwerpen. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 126 m² voor een driekamerappartement tot en met 176 m² voor het penthouse. De prijzen van de appartementen waren vanaf € 400.000 (driekamerappartement) tot en met € 955.000 v.o.n. (penthouse) inclusief een parkeerplaats in de parkeergarage. De Rederwoningen XL hebben een royale woonoppervlakte van circa 150 m² en de prijzen zijn van € 370.000 tot en met € 385.000 v.o.n. inclusief een parkeerplaats in de parkeergarage. De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw.

De appartementen van De Reder het Vervolg liggen direct tegenover de scheepsdoorvaart tussen de Eerste en Tweede Binnenhaven. De toekomstige bewoners kunnen straks in hun nieuwe woning op deze unieke locatie genieten van een ruim uitzicht over het levendige havengebied in Scheveningen.

Officiële handeling

In het kader van de start bouw is een feestelijke bijeenkomst georganiseerd voor kopers en andere betrokkenen. Wethouder Boudewijn Revis verricht hierbij de officiële handeling, waarna met de aanwezigen zal worden getoost op een voorspoedige bouw.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media