AM geeft startsein bouw volgende fase Riederwerf in Ridderkerk

Herontwikkeling voormalig scheepswerfterrein in volle gang.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft woensdag 15 februari het startsein voor de bouw van dertig eengezinswoningen in het project Riederwerf in Ridderkerk. Tijdens een feestelijke bijeenkomst voor kopers en andere betrokkenen wordt de  officiële handeling verricht, waarna gezamenlijk wordt getoost op een succesvolle bouw. Op één na zijn alle woningen verkocht.

Van scheepswerf naar fraaie woonlocatie aan de Nieuwe Maas

Voor de herontwikkeling van de voormalige scheepswerf Schram en Van Beek heeft AM gekeken naar een oplossing die past binnen de visie van de gemeente Ridderkerk om binnen de gemeentegrenzen nieuwbouw te realiseren. Met het plan Riederwerf wordt het oude scheepswerfterrein getransformeerd naar een nieuwe woonwijk van circa 120 woningen. Kopers hebben keuze uit onder meer rij- en twee-onder-een-kapwoningen. Het ontwerp van de huizen is ontleend aan de BAM Wooncollectie en kenmerkt zich door een nostalgische, Oudhollandse stijl. Door de toepassing een gevarieerd gevelbeeld is gezorgd voor een rijke uitstraling van de wijk. Riederwerf ligt aan de Nieuwe Maas, op een steenworp afstand van Rotterdam en grenst tevens aan natuurgebied het Donckse Griend en de Ringdijk. Dit maakt Riederwerf tot een bijzondere woonomgeving.

Victor & Wonen

Het concept ‘Victor & Wonen’ biedt kopers van een woning in Riederwerf de keuze hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een woonsfeer naar keuze. Binnen het concept zijn vijf eigentijdse woonsferen gecreëerd en zijn er diverse mogelijkheden om de indeling van de woning aan te passen naar de leefwijze van de koper. Victor & Wonen is een ontwikkeling van BAM Wonen en Victor Meuwissen (interieurdesigner).

Voor meer informatie over Riederwerf en het actuele woningaanbod zie www.woneninriederwerf.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Voor meer informatie zie www.am.nl.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media