AM geeft startsein bouw Villapark Eikelenburgh in Rijswijk

Uitbreiding woonlocatie op voormalig kassengrondgebied

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft woensdag 10 december het startsein voor de bouw van 21 woningen in het nieuwbouwplan Villapark Eikelenburgh in Rijswijk. Wethouder Ronald van der Meij van de gemeente Rijswijk verricht hierbij de officiële handeling. Deze uitbreiding vormt een vervolg op het plan, waarin al eerder 31 woningen zijn gerealiseerd. De woningen in de huidige fase sluiten geheel aan op de actuele en toenemende vraag in de markt. Naar verwachting worden de woningen begin 2016 opgeleverd.
1224_toermalijn_f2-3_ext_B1_02_02a

Villapark Eikelenburgh ligt in het gebied tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Mgr. Bekkerslaan en de Rijner Watering. Het betreft de transformatie van het voormalige twaalf hectare grote kassengebied aan de westkant van Rijswijk naar een woonlocatie met een landelijk en parkachtig karakter. Het plan heeft een ruime opzet en een gevarieerd aanbod van rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. In het eerste plandeel zijn inmiddels 31 woningen gerealiseerd. De ontwikkeling betreft in totaal circa driehonderd woningen, die in verschillende fasen in verkoop worden gebracht.

Woninginformatie
Het woningaanbod bestaat uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en herenhuizen in een jaren dertig architectuur naar een ontwerp van Van Egmond Totaal architectuur in Noordwijk. Van de woningen die nu in aanbouw gaan, zijn er negentien verkocht. De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF 

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media