AM geeft startsein bouw vijfde fase Villapark Eikelenburgh in Rijswijk

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft het startsein voor de realisatie van 25 woningen in Villapark Eikelenburgh in Rijswijk. Deze vijfde fase bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en een vrijstaande woning. Wethouder Ronald van der Meij van de gemeente Rijswijk verricht samen met Wilco van de Ban (directeur AM Zuidwest) de officiële handeling tijdens een feestelijke bijeenkomst voor kopers en andere betrokkenen op dinsdag 11 juli.

Met de realisatie van deze vijfde fase van Villapark Eikelenburgh zijn de contouren en uitstraling van deze ambitieuze gebiedsontwikkeling goed zichtbaar. Kenmerkend voor de jonge villawijk is de markante jaren dertig signatuur van de Haagse school. De wijk is rustig, weids van opzet en wordt omringd door fraaie natuurgebieden. Het ontwerp van de woningen is afkomstig van Van Egmond Totaal Architectuur.

Villapark Eikelenburgh

Villapark Eikelenburgh is gelegen in het gebied tussen de Sir Winston Churchilllaan, de Mgr. Bekkerslaan en de Rijner Watering. Het betreft de transformatie van het voormalige twaalf hectare grote kassengebied aan de westkant van Rijswijk naar een woongebied. De ontwikkeling betreft in totaal circa driehonderd woningen, die in verschillende fasen in verkoop worden gebracht. Het plan biedt een divers woonprogramma met vrijstaande villa’s, herenhuizen en twee-onder-één-kap woningen.

De bouw is in handen van BAM Wonen. Naar verwachting worden de 25 woningen medio 2018 opgeleverd. Alle woningen zijn verkocht. Inmiddels is fase 6 in verkoop met royale rijwoningen, twee-onder-eenkapwoningen en vrijstaande woningen. Meer informatie over Villapark Eikelenburgh vindt u op Villaparkeikelenburgh.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media