AM geeft startsein bouw tweede fase Riederwerf in Ridderkerk

Woensdag 13 mei geeft gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM het startsein voor de bouw van zestien eengezinswoningen in het project Riederwerf in Ridderkerk. Tijdens een feestelijke bijeenkomst voor kopers en andere betrokkenen verrichten kopers een officiële handeling, waarna gezamenlijk wordt getoost op een succesvolle bouw. Riederwerf omvat een ontwikkeling van in totaal 130 eengezinswoningen en vijftig luxe koopappartementen. Inmiddels is de verkoop van de volgende fase gestart. De oplevering van de woningen die nu in aanbouw zijn, wordt volgens planning eind dit jaar verwacht.

Van scheepswerf naar fraaie woonlocatie aan de Nieuwe Maas

Riederwerf ligt direct aan de Nieuwe Maas in Ridderkerk, op de voormalige scheepswerf Schram en Van Beek. Het project omvat 130 eengezinswoningen en vijftig luxe koopappartementen. De appartementen zijn verdeeld over twee kleinschalige woongebouwen. Het ontwerp van de woningen is ontleend aan de BAM Wooncollectie en kenmerkt zich door een Oudhollandse stijl.

Kopers hebben een ruime keuze in de afwerking en uitbreidingsmogelijkheden van de woning. Het actuele aanbod bestaat uit rij- en hoekwoningen met een woonoppervlakte vanaf 120 m² tot en met 163 m². De prijzen voor de woningen zijn vanaf €224.500 tot en met €309.500 v.o.n. Meer informatie over het project en de woningen is te vinden op www.woneninriederwerf.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media