AM geeft startsein bouw Tuinveld in ’s-Gravenzande

Nieuwe woonbuurt nadert voltooiing.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft vandaag het startsein voor de bouw van twintig appartementen van gebouw ’s-Gravenduijn en twintig grondgebonden woningen in het plan Tuinveld in ‘s-Gravenzande. Wethouder Theo Duijvestijn verricht hierbij de officiële handeling. Vrijwel alle woningen zijn verkocht; vijf appartementen zijn nog beschikbaar. Naar verwachting worden de woningen begin 2017 opgeleverd en krijgen de toekomstige bewoners van de appartementen later in het voorjaar van 2017 de sleutel overhandigd.

 sGravenduijn_Balkonzijde LR

In totaal worden in Tuinveld 400 woningen gerealiseerd. Met de bouw van deze veertig huizen en appartementen resteert alleen nog de laatste fase van 28 woningen en nadert deze nieuwe woonbuurt zijn voltooiing. De verkoop van deze laatste fase staat voor medio 2016 gepland.

‘s-Gravenduijn

Appartementengebouw ‘s-Gravenduijn ligt centraal in het plan Tuinveld, met uitzicht op de rivier de Gantel en zijn vertakkingen. Het gebouw heeft een hoog afwerkingsniveau en bestaat uit twintig luxe drie- en vierkamerappartementen met een woonoppervlakte van ongeveer 120 m² tot circa 140 m². De appartementen hebben royale terrassen met een gunstige zonligging. De prijzen zijn vanaf € 317.000 tot € 390.000 v.o.n. inclusief parkeerplaats. Het appartementengebouw is ontworpen door Wubben Chan architecten.

De twintig woningen betreffen twaalf rijwoningen en vier geschakelde twee-onder-een-kapwoningen met een oudhollandse architectuur. De vier overige woningen zijn eveneens twee-onder-een-kapwoningen, maar dan in de jaren dertig stijl. Het ontwerp van de woningen is ontleend aan de BAM Wooncollectie en is afkomstig van AM Concepts, architect Benedict Kraus. Alle woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland. De bouw is in handen van BAM Woningbouw. Zie voor meer informatie over Tuinveld: www.wonenintuinveld.nl.

Officiële handeling

AM houdt vandaag een feestelijke bijeenkomst voor toekomstige bewoners en andere betrokkenen op de bouwlocatie. De officiële handeling bestaat uit het slaan van de eerste paal door wethouder Theo Duijvestijn, waarna een toost zal worden uitgebracht op de succesvolle afronding van het project.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media