AM geeft startsein bouw Loofmeesters

Officiële handeling door wethouder Arnold Keizer.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft het officiële startsein voor de realisatie van dertig woningen in de vierde fase van het project Loofmeesters in Maassluis gegeven. Tijdens een feestelijke bijeenkomst voor kopers en andere betrokkenen heeft wethouder Arnold Keizer van de gemeente Maassluis samen met Wilco van den Ban (directeur AM Zuidwest) de officiële handeling verricht. In totaal worden er 180 woningen in Loofmeesters gerealiseerd. Van de woningen die nu in aanbouw gaan zijn er nog enkele beschikbaar.

tweekapper-lr

Loofmeesters

Loofmeesters is een groene, tuinstedelijke woonbuurt in de voormalige Burgemeesterswijk te Maassluis. Hier zijn de oorspronkelijke, verouderde appartementengebouwen al grotendeels vervangen door een gevarieerd aanbod van eengezinswoningen en nieuwe appartementengebouwen. Het groene karakter van de wijk wordt gevormd door het centraal gelegen Vrijheidspark en verschillende brede lanen tussen de ‘Nieuwe Waterweg’ aan de zuidzijde en de ‘Dijkpolder’ aan de noordzijde. Loofmeesters is goed ontsloten en heeft tal van voorzieningen in de directe nabijheid. Het plan heeft een fraaie groene entourage, die wordt versterkt door het behoud van de bestaande en volgroeide bomen, die zijn teruggeplaatst vanuit het bomendepot. De woningen uit de eerste en tweede fase van Loofmeesters zijn gerealiseerd en bewoond.

Fase vier

Nu in aanbouw zijn veertien twee-onder-een-kapwoningen, negen geschakelde twee-onder-kapwoningen en zeven rijwoningen. De woningen zijn ruim van opzet, voorzien van minimaal drie slaapkamers, hebben een grote tuin en zijn alle voorzien van zonnepanelen. De luxe keukens worden geleverd inclusief alle benodigde apparatuur en de badkamers worden voorzien van sanitair en tegelwerk van het merk Villeroy & Boch. Kopers hadden de keuze uit  verschillende indelingsopties. Het ontwerp van de woningen is klassiek met grote raampartijen, houten kozijnen en sfeervol baksteen en komt van PBV Architecten uit Wassenaar. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 229.500 voor een rijwoning tot en met € 400.000 v.o.n. voor een twee-onder-een-kapwoning met garage. De bouw van de woningen is in handen van Van Omme & de Groot uit Rotterdam.

Op dit moment worden fasen drie en vijf verder uitgewerkt. In deze fasen zullen de laatste zestig woningen worden gerealiseerd. De verkoop van de woningen van deze fasen start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2017. Meer informatie over het plan en de woningen is te vinden op www.loofmeesters.nl.

Profiel AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media