AM geeft startsein bouw Lanen van Oranje in Dordrecht

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft maandag 8 december het officiële startsein voor de bouw van 24 woningen in het project Lanen van Oranje in Dordrecht. Wethouder Rinette Reynvaan verricht de officiële handeling. Deze uitbreiding vormt een vervolg op de eerste fase. De woningen in de tweede fase sluiten geheel aan op de actuele en toenemende vraag in de markt.

 ai egwLR

Lanen van Oranje
Het plan Lanen van Oranje ligt direct buiten het historisch centrum van Dordrecht. Met de bouw van de eerste fase, bestaande uit 36 woningen, is de basis voor deze wijk al gelegd. Deze is kleinschalig van opzet en heeft de uitstraling van de nabij gelegen villawijk rond het Merwesteynpark. De architectuur van de woningen komt van Lugten Malschaert Architecten en sluit fraai aan op de omliggende bebouwing.

Van de 24 eengezinswoningen die nu in aanbouw gaan, zijn er nog vier beschikbaar. De prijzen voor deze woningen zijn vanaf € 219.000 tot en met € 238.500 v.o.n. De bouw van de woningen is in handen van Stebru Bouw. Zie www.lanenvanoranje.nl voor meer informatie over het project.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.
Download PDF

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media