AM geeft startsein bouw laatste woningen wijk Nieuw Craeyenburch in Nootdorp

Samen met wethouder Bob van der Deijl van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, heeft gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM het startsein gegeven voor de bouw van acht twee-onder-een-kapwoningen. Het kleinschalige plan is onderdeel van de wijk Nieuw Craeyenburch. Met de bouw van de woningen is de realisatie van deze wijk een feit. Alle woningen zijn verkocht.

Officiële handeling

De start van de bouw is op 12 januari jl. gevierd met een feestelijke bijeenkomst voor toekomstige bewoners en andere betrokkenen op de bouwlocatie. In aanwezigheid van Bob van der Deijl en Wilco van den Ban, directeur AM Zuidwest, gaven de bewoners zelf symbolisch het startsein voor de bouw, door op de plaats van hun woning een tijdcapsule te begraven.

Wonen op een Eiland

Eiland Ameland ligt dichtbij diverse voorzieningen en op een steenworp afstand van het historische centrum van Nootdorp. Het plan kenmerkt zich door een groene en ruime opzet en heeft een eigentijdse architectuur naar een ontwerp van Ibelings van Tilburg architecten. De twee-onder-een-kapwoningen zijn compleet ingericht met een ruime woonkamer en aansluitend een eetkeuken, met op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer. De vrij indeelbare zolder heeft standaard een dakkapel aan de terraszijde. Aan de entreezijde van de woning ligt een diepe tuin en aan de andere zijde beschikken de kopers over een groot terras aan het water. De woningen hebben parkeerruimte voor één auto op eigen terrein. De prijzen waren vanaf € 399.000 tot € 419.000 v.o.n. De bouw is in handen van Van Omme & De Groot.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media