AM geeft startsein bouw Hofkwartier Enschede

Officiële handeling door wethouder Eelco Eerenberg. AM geeft startsein bouw Hofkwartier Enschede.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft woensdag 22 juni het officiële startsein voor de realisatie van 27 woningen in de tweede fase van het project Hofkwartier. Wethouder Eelco Eerenberg verricht hiervoor de officiële handeling. Alle woningen zijn op één na verkocht. In totaal komen er 55 woningen in Hofkwartier.

Impressie 03b - Type B Detail

Het Hofkwartier

De 27 hofwoningen die nu in aanbouw gaan betreffen tweelaagse rij- en hoekwoningen met een woonoppervlakte van 78 m². Kopers hebben de keuze uit diverse indelingen op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer en een wasruimte. De prijzen zijn vanaf € 145.000 tot en met € 157.500 v.o.n. De woningen hebben diverse opvallende accenten zoals de witte gecementeerde  vlakken op de gevels en grote huisnummers. De architectuur van deze woningen is eigentijds en stoer en komt van IM architecten. Naar verwachting krijgen de toekomstige bewoners in januari 2017 de sleutel van hun nieuwe woning.

De eerste  fase met elf drielaagse woningen aan de Zuiderval en zeventien hofwoningen aan het Getfertplein wordt nog voor de zomervakantie opgeleverd. De prijzen van deze woningen waren vanaf € 139.500 tot en met € 187.500 v.o.n. Alle woningen uit deze fase zijn verkocht.

De bouw van de woningen in Hofkwartier is in handen van BAM Woningbouw. Voor meer informatie over de wijk en het woningaanbod zie www.woneninhofkwartier.nl.

Profiel AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media