AM geeft startsein bouw eerste fase Façade Deurne

Wethouder Helm Verhees verricht officiële handeling

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft dinsdag 22 september het officiële startsein voor de realisatie van 22 rij- en hoekwoningen in het middengebied van de Spoorzone onder de projectnaam Façade. De prijzen van de woningen zijn vanaf €177.500 v.o.n. Er zijn er nog enkele beschikbaar. Wethouder Helm Verhees van de gemeente Deurne verricht de officiële handeling, waarmee de start van de bouw gemarkeerd wordt.  vogelvlucht deurne

Eerste fase Façade
Fase een bestaat uit 22 rij- en hoekwoningen. De woningen hebben een oppervlakte van circa 110m². Alle woningen in de eerste fase hebben een achtertuin gelegen op het zuiden, een praktische achterom en voldoende parkeerruimte aan de voorzijde van de woning. Het betreft woningen met een klassieke architectuur voorzien van alle gemakken van nu. De woningen maken deel uit van de BAM Wooncollectie.
De bouw is in handen van BAM Woningbouw. Voor meer informatie over Facade Deurne en het woningaanbod zie www.facadedeurne.nl.

vtwonen woonstijlen voor AM
Met het vtwonen inrichtingspakket wordt de kopers in Façade de keuze geboden hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een woonstijl die bij hen past. Het vtwonen inrichtingspakket bestaat uit een complete luxe keuken met inbouwapparatuur, plinten, vloeren door het hele huis en de muren en trap geschilderd in de kleur(en) naar keuze. ‘vtwonen woonstijlen voor AM’ betreft een samenwerking tussen AM en vtwonen.

Herontwikkeling Spoorzone
Tussen het centrum van de kern van Deurne en de woonwijk St. Jozefparochie ten zuiden van het spoor komt in vele opzichten een bijzonder plan: Façade Deurne.
Dit ruim zeven hectare grote middengebied, dat jarenlang in gebruik was als bedrijventerrein, gaat een aantrekkelijke woonbuurt vormen nabij het centrum en de centrale voorzieningen van Deurne. De herbestemming van gebied Spoorzone bestaat in totaal uitzeven fases met in totaal zo’n 130 woningen. Er zal ruime keuze zijn in zowel woningtypen als prijscategorieën.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Persbericht ‘AM geeft startsein bouw eerste fase Facade deurne’

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media