AM geeft startsein bouw Aureliushof in Leidschenveen

Voltooiing plan en afronding succesvolle co-creatie met gemeente en partners.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft vrijdag 30 juni het startsein voor de bouw van 24 woningen en twee herenhuizen in het project Aureliushof in Leidschenveen. De officiele handeling wordt verricht door Henk Harms, directeur Ontwikkeling & Realisatie van de gemeente Den Haag en Wilco van den Ban, directeur AM Zuidwest. Het plan is één van de laatste nieuwbouwplannen in Leidschenveen en wordt gerealiseerd aan de Marcus Aureliuslaan op de hoek aan de Laan van Leidschenveen en Donau. Met de realisatie van het laatste plandeel rondt AM de succesvolle samenwerking binnen de gebiedsontwikkeling Leidschenveen met de gemeente en de partners Bouwfonds en Heijmans af. Alle woningen zijn verkocht.

Leidschenveen is een grootschalige gebiedsontwikkeling in Den Haag en vormt samen met de aangrenzende wijken Ypenburg, Forepark en Hoornwijk het achtste Haagse stadsdeel, Leidschenveen-Ypenburg. Leidschenveen kent een groot aanbod aan voorzieningen, waaronder scholen, cultuur, winkels, sportvoorzieningen en kinderopvang. Daarnaast biedt de, met het aan het Groene Hart gelegen, locatie tal van ontspannings- en recreatieve mogelijkheden.

Aureliushof

Aureliushof is fraai gelegen aan een watergang en groenzone en is bereikbaar via de Marcus Aureliuslaan. Midden in deze buurt komt een binnenhof met gelegenheid voor parkeren.

Het plan omvat 24 eengezinswoningen met drie woonlagen in verschillende typen en twee herenhuizen met vier woonlagen. Het moderne en eigentijdse ontwerp komt van architect Paul Kloet van Kloet & Van der Merwe architecten. De woonoppervlakten van de eengezinswoningen variëren van ongeveer 125 m² tot 130 m² en voor de herenhuizen is deze circa 170 m². Alle huizen hebben een diepe achtertuin met terras, berging en achteruitgang. De woningen in Aureliushof beschikken standaard over een grote living met glazen pui aan de achtertuinzijde. De open keuken met luxe keukeninrichting is aan de voorzijde gesitueerd. De woningen beschikken over drie tot vijf slaapkamers. De prijzen waren vanaf €275.000 tot €375.000 v.o.n. De bouw van de woningen is in handen van Boer Bouw in Nieuwerbrug.

Voor meer informatie zie ook www.aureliushof.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media