AM geeft startsein bouw 26 woningen in Park Hoog Lede in Vlaardingen

Wethouder Versluijs verricht feestelijke start bouw handeling.

AM geeft op woensdag 2 december a.s. het startsein voor de bouw van 26 woningen in het project Park Hoog Lede in Vlaardingen. Wethouder Hans Versluijs van de gemeente Vlaardingen verricht in het bijzijn van de nieuwe bewoners een officiële handeling om deze start te markeren. In deze fase worden zeventien rijwoningen, acht twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande villa gebouwd. In Park Hoog Lede komen in totaal circa 225 woningen met een klassieke architectuur.

fase 7 Vlaardingen

Park Hoog Lede

Direct aan de Vlaardingse Vaart, op het terrein van het voormalige Holy (Vlietland) Ziekenhuis, verrijst Park Hoog Lede. Met in het westen de Broekpolder en in de directe omgeving winkelcentrum de Loper en het centrum van Vlaardingen biedt Park Hoog Lede het beste uit twee werelden. De rust van de natuur en de bedrijvigheid van de stad. Er is een grote diversiteit aan woningtypes: vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kapwoningen, eengezinswoningen, patiowoningen en appartementen. Alle woningen hebben een royale tuin, balkon of terras. Daarnaast heeft iedere woning eigen unieke kenmerken en zijn er vele opties mogelijk.

Woninginformatie

In deze fase worden zeventien rijwoningen, acht twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande villa gebouwd. Van deze woningen zijn er nog slechts zeven beschikbaar. De woningen hebben een prijs variërend van €279.500 tot €514.500 en een vloeroppervlakte tussen de 122 m² en de 184 m². Het ontwerp is in handen van Van Egmond totaal architectuur. Er wordt een klassieke architectuurstijl gerealiseerd, wat zich uit in onder meer de klassieke kappen, mooie bakstenen erkers en aantal verrassende details. De bouw wordt uitgevoerd door BAM Woningbouw. Meer informatie is te vinden op www.parkhooglede.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media