AM en Ouwehand Bouw Katwijk ondertekenen samenwerkingsovereenkomst voor 28 woningen in Hazerswoude-Rijndijk

Gebiedsontwikkelaar AM en Ouwehand Bouw Katwijk hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de realisatie van 28 eengezinswoningen in het plan Hof van Rijnenburg in Hazerswoude-Rijndijk. Wilco van den Ban (directeur AM Zuidwest) en Martin Ouwehand (directeur Ouwehand Bouw Katwijk) ondertekenden de overeenkomst.

“Het gaat bij het ontwikkelen van de wijk om het creëren van een omgeving waar iedereen zich gelukkig voelt”, aldus Wilco van den Ban. “Hof van Rijnenburg biedt met de ruime en groene leefomgeving een fijn thuis voor haar toekomstige bewoners.”

Hof van Rijnenburg

Op een fraaie locatie tussen het water en het groen en de bestaande bebouwing van de Rijndijk en Willem Kloosstraat, komen straks 28 woningen waarvan 26 rijwoningen en 2 twee-onder-één kapwoningen. De woonoppervlaktes van de woningen variëren van 121 m2 tot en met 180 m2. De prijzen zijn vanaf € 340.000 tot € 630.000 v.o.n. Het ontwerp van de nieuwe woningen komt van Zeinstra Veerbeek Architecten uit Den Haag en is afgestemd op de bestaande bebouwing aan de Rijndijk.

De bouw van de huizen is in handen van Ouwehand Bouw Katwijk. Naar verwachting start de bouw in het begin van het tweede kwartaal van 2021.

Gelukkig Leven

Met Hof van Rijnenburg geeft AM invulling aan haar kernthema ‘Gelukkig Leven’.

Woongeluk wordt niet alleen bepaald door onze woning, maar ook door aspecten als de omgeving en de mate waarin we ons daarmee verbonden voelen. Het gezamenlijke openbare groene hof in het plan zorgt voor ontspanning en faciliteert ontmoeting tussen bewoners. De groene inrichting draagt ook bij aan de biodiversiteit en heeft een aantrekkende werking voor insecten en vogels. In de gevels van de woningen en daar waar mogelijk in de daken worden nestenvoorzieningen gemaakt voor vleermuizen en vogels.

Meer informatie over het plan is beschikbaar op www.hofvanrijnenburg.nl.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media