AM en Delta Lloyd Vastgoed tekenen koopovereenkomst twintig bungalows De Groote Wielen Den Bosch

Met realisatie verkochte woningen nadert voltooiing Rozenhof
Delta Lloyd en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM hebben een koopovereenkomst gesloten voor twintig woningen in de Rozenhof, deelgebied van De Hoven in De Groote Wielen in Den Bosch. Het betreft achttien vrijstaande en twee geschakelde bungalows, die AM turnkey oplevert aan Delta Lloyd Vastgoed. De bouw van de woningen start volgens planning nog dit jaar.

HR SemiBungalow_straatbeeldLR

De bungalows worden gerealiseerd tegenover de twee-onder-een-kapwoningen uit fase drie en vier uit de Rozenhof. De woningen worden door Delta Lloyd Vastgoed verhuurd in het hogere huursegment. De woningen hebben een woonoppervlakte van 125 m2 en een parkeerplaats op eigen terrein. De woningen zijn ontworpen door LT Architecten. De bouw van de woningen is in handen van Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV.
Documentatie over de huurwoningen is verkrijgbaar bij Boumij makelaars in Den Bosch. Kijk voor meer informatie over het plan Rozenhof op www.woneninrozenhof.nl.

Huurwoningen in De Groote Wielen
In De Groote Wielen zijn de afgelopen jaren in alle deelplannen reeds huurwoningen gerealiseerd. De komende jaren zullen meer huurwoningen worden aangeboden. Deze ontwikkelingen worden verwezenlijkt in een samenwerking tussen de gemeente en Hertogbouw, waarvan AM en Dura Vermeer deel uitmaken. Uitgangspunt bij deze ontwikkelingen is dat Delta Lloyd een wezenlijke bijdrage wil leveren aan de behoeften in de markt passend binnen haar beleggingsstrategie.
Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media