AM en BrabantWonen positief over verkoop woningen At home in Zuid in ’s-Hertogenbosch

Download pdf

AM en BrabantWonen boeken goede resultaten met de verkoop van woningen in het plan At home in Zuid in de wijk De Meerendonk in ’s-Hertogenbosch. Vrijwel alle achttien geschakelde woningen, waarvan de verkoop circa twee maanden geleden is gestart, zijn verkocht. Donderdag 13 september start de verkoop van 24 twee-onder-een-kapwoningen en twee geschakelde vrijstaande woningen. Voor deze woningen hebben zich enkele honderden belangstellenden ingeschreven.

De Meerendonk ligt aan de zuidoostkant van ´s-Hertogenbosch, nabij het stadscentrum, de snelweg A2 en een kleinschalig natuurgebied. De nieuwe wijk bestaat uit 160 koopwoningen in het midden en hogere segment, 85 (sociale) huurwoningen en een Brede Bossche School; 76 woningen zijn inmiddels gerealiseerd. De Meerendonk vormt samen met de Gestelse buurt de wijk Nieuw Zuid.

At home in Zuid
De 26 woningen die nu in verkoop komen, maken deel uit van de derde fase van At home in Zuid. De 24 twee-onder-een-kapwoningen en de twee geschakelde vrijstaande woningen hebben een grootte vanaf 850 m3 en zijn te koop voor een prijs vanaf € 379.000 v.0.n. De eerste en tweede fase van At home in Zuid waren een verkoopsucces vooral vanwege de gunstige prijs-/kwaliteitverhouding van de woningen. Ook de ligging nabij het centrum en de goede verbinding met uitvalswegen waren voor veel kopers reden voor deze locatie te kiezen.

De woningen uit de derde fase zijn ontworpen door Van Aken Architecten uit Eindhoven. De bouw is in handen van Aannemersbedrijf Hoedemakers uit Rosmalen.
Belangstellenden kunnen donderdag 13 september tussen 16.00 uur en 19.00 uur verkoopstukken verkrijgen bij Boumij Makelaars of BrabantMakelaars. Op www.at-home-in-zuid.nl is meer informatie over het plan te vinden.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media