AM en BAM Woningbouw Noordoost geven startsein bouw Berggierslanden in Meppel

Wethouder Gert Stam verricht officiële handeling

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en BAM Woningbouw Noordoost geven donderdag 9 oktober het startsein voor de realisatie van veertien woningen in het plan Berggierslanden in Meppel. Deze woningen zijn op drie na alle verkocht. Wethouder Gert Stam van de gemeente Meppel verricht om 16.00 uur de officiële handeling op de bouwlocatie aan de Ketelhaarsweg.
Smient LR

Woningaanbod
Het aanbod van de woningen die nu in aanbouw gaan, betreft acht twee-onder-een-kap- en zes vrijstaande woningen. De bouw hiervan is in handen van BAM Woningbouw Noordoost. De prijzen van deze woningen zijn € 219.000 v.o.n. voor een twee-onder-een-kapwoning en € 329.000 v.o.n. voor een vrijstaande woning. Op dit moment zijn er nog drie vrijstaande woningen beschikbaar. Het ontwerp van de woningen komt van Peters & Lammerink Architecten.

Berggierslanden
Berggierslanden is een nieuwbouwlocatie ten zuidwesten van Meppel. Hier worden circa 1250 woningen gerealiseerd in een ruime opzet en groene, parkachtige omgeving. Inmiddels zijn ongeveer 900 woningen opgeleverd en bewoond. Het merendeel van het aanbod bestaat uit twee-onder-een-kap- en vrijstaande woningen. De vele waterpartijen en bruggetjes geven de wijk een landelijk karakter. In het westen van het plan is een fraai natuurovergangsgebied met een netwerk van wandelpaden gerealiseerd.

 Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media