AM breidt aanbod horeca in Ringers Winkelcentrum Alkmaar verder uit met Burgerme

Gebiedsontwikkelaar AM heeft een huurovereenkomst gesloten met hamburgerformule Burgerme. Het betreft een unit met een oppervlakte van ruim 130 m² in Ringers Winkelcentrum te Alkmaar. Het restaurant krijgt een fraaie plek met terras aan de kade bij het nieuwe Ringersplein. Burgerme opent hiermee haar vijftiende vestiging in Nederland en biedt plek aan 36 gasten en een bezorgservice met zeven bezorgfietsen. Voor Ringers Winkelcentrum is dit een mooie toevoeging voor haar functie als volwaardig koop- en beleefcentrum. Het restaurant is vanaf vandaag geopend.

Deze verhuurtransactie is namens AM tot stand gebracht door Ad Hoc Horecamakelaars.

Ontwikkelingen Ringers Winkelcentrum
Ringers Winkelcentrum wil haar bezoekers een eigentijdse vrijetijdsbeleving bieden. Het winkelcentrum bevat een gevarieerd aanbod van grote internationale winkelformules, horeca, kantoren en leisurefuncties. Het goed bereikbare winkelcentrum is gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Alkmaar. Parkeren is mogelijk in de grootste en meest moderne parkeervoorziening van Alkmaar.

Recent is aan de noordzijde van Ringers Winkelcentrum ongeveer 10.000 m² toegevoegd. Met deze toevoeging wordt het winkelaanbod verder vergroot en de parkeervoorziening aanzienlijk uitgebreid tot circa 800 parkeerplaatsen. Ook het uitbreiden van de horeca en het toevoegen van de leisurefuncties zijn een belangrijk onderdeel van de plannen. Dit alles past binnen het streven om van Ringers Winkelcentrum een belangrijk ontmoetings- en verblijfscentrum voor Noord-Holland te maken.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media