AM actief bij vtwonen & designbeurs 2017

De vtwonen&design beurs brengt elk jaar alle wooninformatie onder één dak. De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen. AM neemt dit jaar wederom actief deel aan deze inspirerende woonbeurs. Zo gaan huizenkopers van AM in gesprek met diverse stylisten over interieur, licht, vloeren of kleuradvies. Daarnaast presenteert AM dit jaar de actuele inzichten als het gaat om het verbeteren van de klantervaring. De beurs wordt gehouden van 3 t/m 8 oktober 2017 in de RAI in Amsterdam. Wij nodigen u van harte uit om onze stand te bezoeken. Ons standnummer is 12-035.

Speeddaten voor kopers van AM

AM biedt kopers van een woning van AM van dinsdag tot en met zondag de mogelijkheid om te speeddaten met diverse stylisten voor een inspirerend woonadvies. Het advies richt zich op het interieur, de inrichting, licht, vloeren of kleuradvies. Een speeddate duurt circa 30 minuten en kopers kunnen zich vooraf hiervoor inschrijven.

Actuele inzichten in het verbeteren van de klantervaring

Bij AM vinden wij het belangrijk dat elke woning die wij voor de klant ontwikkelen voelt als zijn eigen thuis. Wij geven het creëren van het ‘thuis-gevoel’ dan ook extra aandacht tijdens het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van onze woonomgevingen.

AM benut bij de ontwikkeling van nieuwe woningen haar co-creatiemodel I AM YOU, waarbij AM ontwikkelt op basis van conceptuele kracht, innovatie en intensieve samenwerking met belanghebbenden.

Onze volgende stap in dit businessmodel is het verbeteren van de klantervaring (customer experience) waarbij de toekomstige bewoner zijn nieuwe woonomgeving kan ervaren en creëren en nog betere keuzes kan maken voor de manier waarop de woning is ingedeeld en afgewerkt.

Tijdens de vtwonen&design beurs geven wij van 3 t/m 6 oktober dagelijks om 14:00 uur een exclusieve presentatie op de AM-stand. Bent u op de beurs en wilt u deze presentaties bijwonen? Mail dan naar vtwonen@am.nl. Let op: het aantal deelnemers is beperkt.

Stephan van Slooten neemt u in zijn presentatie mee in de 9+ filosofie, vertelt wat kenmerken zijn van oprecht klant- en medewerkersgerichte (9+) organisaties en geeft voorbeelden van enkele sprekende best practices.  Hierbij zal Stephan een doorkijkje geven naar doorvertalingen in de vastgoedbranche.

Ard Siekerman, Directeur Customer Excellence BAM, zal een sneak preview geven over hoe het customer excellence vorm krijgt en hij vertelt over diverse inspiratievolle samenwerkingen. De deelnemers krijgen een exclusief voorproefje op de visie van AM op klantgericht ontwikkelen en bouwen.

Benieuwd wat er nog meer is te doen? Klik dan hier. 

Tot ziens in onze stand hal 12.035!

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media