Zaailand Beste Parkeergarage van Nederland 2013

Parkeergarage Zaailand, gelegen in de historische binnenstad van Leeuwarden, is de Beste Parkeergarage van Nederland. De garage kwam als winnaar uit de bus in de Nationale Parkeertest 2013 van Detailhandel Nederland. De garage maakt onderdeel uit van project Nieuw Zaailand waar AM Real Estate Development verantwoordelijk was voor het projectmanagement van de nieuwe parkeergarage. Bouwcombinatie Leeuwarden Centrum vof (een samenwerkingsverband tussen Friso Bouwgroep, BAM Utiliteitsbouw en Koopmans Bouwgroep) heeft de nieuwe parkeergarage gerealiseerd.

Detailhandel Nederland: “Parkeergarage Zaailand voerde geen tariefsverhoging in en de tijdseenheid waarmee parkeerkosten worden berekend is klein, namelijk een tijdseenheid van drie minuten in het eerste uur. Verder is de parkeergarage goed onderhouden, zijn beveiligingscamera’s aanwezig en is de bewegwijzering op orde.”

Wethouders trots
Wethouder Henk Deinum (Economische Zaken): “Prettig en schoon parkeren speelt voor veel consumenten een belangrijke rol in de keuze voor een winkelgebied. Niet te hoge (max 7.50 euro in hartje centrum) én eerlijke tarieven maken een winkelgebied, zoals de binnenstad en winkelcentrum Zaailand, toegankelijk en komen ten goede aan het winkelplezier van de bezoekers van Leeuwarden”.

Detailhandel Nederland
Detailhandel Nederland is de spreekbuis van de winkeliers van Nederland en stelt zich ten doel de belangenbehartiging van de detailhandel in Den Haag en Brussel te optimaliseren en te versterken. Detailhandel Nederland vertegenwoordigt 110.000 winkeliers. De sector heeft een omzet van €81 miljard en biedt werk aan nog eens 650.000 mensen. De resultaten van het onderzoek dat Detailhandel Nederland uitvoerde naar onder andere parkeergarages zijn te downloaden via http://nationaleparkeertest2013.dedetailhandel.nl/.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media