Wethouder Karin Schrederhof geeft startsein bouw laatste fase DelftsHart Gelukkig Slot in Delft

Op woensdag 4 juli geeft wethouder Karin Schrederhof van de gemeente Delft samen met toekomstige bewoners en de ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder CV het officiële startsein voor de bouw van de derde en tevens laatste fase van DelftsHart Gelukkig Slot in Delft. In deze fase worden 39 woningen gerealiseerd. Het totale plan DelftsHart omvat 133 woningen. Ontwikkelingscombinatie Harnaschpolder is een samenwerking van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en VolkerWessels Vastgoed. Alle woningen zijn verkocht.

Officiële handeling

De start van de bouw wordt gevierd met een feestelijke bijeenkomst voor toekomstige bewoners en andere betrokkenen op de bouwlocatie. Wethouder Karin Schrederhof en Wilco van den Ban, directeur AM Zuidwest, geven symbolisch het startsein voor de bouw.

DelftsHart Gelukkig Slot

DelftsHart Gelukkig Slot ligt op een steenworp afstand van het centrum van Delft. De vlakbij gelegen ecologische zone verbindt de verschillende natuurgebieden rond Delft met elkaar. Vanuit deze nieuwe buurt is het uitgestrekte Midden-Delfland nabij, waar bewoners kunnen genieten van de natuur. In de directe omgeving van het plan wordt een recreatieplas gerealiseerd.

Het ontwerp van de woningen is afkomstig van Ibelings van Tilburg architecten. De woningen zijn ruim, licht en voorzien van een royale tuin. In deze fase worden 26 twee-onder-een-kapwoningen, twaalf herenhuizen en één vrijstaande villa gerealiseerd. Prijzen variëren van € 345.000 tot € 700.000 v.o.n. De bouw van de woningen is in handen van Koninklijke VolkerWessels onderneming Bébouw Midreth uit Mijdrecht.

Voor meer informatie over de woningen en het plan zie www.delftshart.nl.

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media