Wethouder Ferraro verricht officiële handeling start bouw laatste fase Broekpolder in Beverwijk

Gebieds- en vastgoedontwikkelaars AM en Heijmans Vastgoed hebben het startsein gegeven voor de realisatie van 59 woningen in de laatste deelplannen aan de Herman Heijermanslaan in de gebiedsontwikkeling Broekpolder. Wethouder Serge Ferraro van de gemeente Beverwijk heeft samen met bewoners en hun kinderen de feestelijke handeling verricht waarbij een boom is geplant. Nagenoeg alle woningen zijn verkocht. Naar verwachting is de oplevering in het laatste kwartaal van 2019.

Broekpolder

Met de realisatie van deze laatste fase wordt de gebiedsontwikkeling Broekpolder tussen Heemskerk en Beverwijk voltooid. AM en Heijmans Vastgoed hebben gezamenlijk 3575 woningen binnen Broekpolder gerealiseerd. Bewoners genieten van alle voorzieningen in de wijk en kunnen winkelen, sporten, uitgaan en ontspannen in het nabijgelegen Heemskerk en Beverwijk. Alle voorzieningen zijn onder handbereik.

Broekpolder is levendig en heeft hoogwaardig vormgegeven woningen. De opzet is kindvriendelijk en biedt veel ruimte om buiten te spelen en te ontmoeten. De architectuur varieert per deelplan en komt van Inbo architecten. De woonoppervlaktes zijn vanaf 127 m² tot 189 m². De prijzen waren vanaf € 350.000 tot en met € 564.500 v.o.n. De bouw van de woningen is in handen van Newbouw. Op www.woneninbroekpolder.nl is meer informatie te vinden over dit project.

Gelukkig leven

Broekpolder past binnen een van de vijf AM-kernthema’s: Gelukkig leven. Het plan heeft een luxe uitstraling met hoogwaardig afgewerkte woningen. De ruime opzet met veel aandacht voor groen, kindvriendelijke inrichting van de openbare ruimte en voorzieningen, maakt dit een fijn woon- en verblijfsgebied voor haar bewoners.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media