Verkoop nieuwbouwproject De 7 Gevels loopt voorspoedig

De nieuwbouwwoningen in het project De 7 Gevels in het centrum van Woerden blijken in een grote vraag te voorzien. In korte tijd zijn 27 van de 51 woningen verkocht. De bouw zal dan ook naar verwachting nog dit jaar starten. De 7 Gevels is een initiatief van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM.

De 7 Gevels is gelegen midden in het historische centrum van Woerden aan het Plantsoen met uitzicht op het water en de groene oevers van de Singel. Het project bestaat uit vijf eengezinswoningen aan de Hoge Walstraat en drie herenhuizen en 42 appartementen aan het Plantsoen. De appartementen variëren van twee-, drie- en vierkamerappartementen tot en met een penthouse. De appartementen hebben alle een buitenruimte door middel van een tuin, balkon of dakterras en een privé-parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. De koopprijzen variëren van € 152.500 tot € 475.000.

Eind vorig jaar is AM gestart met een pre-sale voor dit project. Tijdens deze pre-sale konden geïnteresseerden via een enquête hun woonwensen doorgeven. In april van dit jaar heeft AM samen met makelaar ERA De Koning makelaardij exclusief voor deze geïnteresseerden een informatieavond georganiseerd welke succesvol is bezocht en uiteindelijk heeft geleid tot een goede verkoop.

Volgens AM zijn de variatie in het aanbod en de betaalbaarheid op een bijzondere locatie de succesfactoren van het project. Ook in deze kritische marktomstandigheden blijkt dat een goed project zich nog steeds verkoopt. Voor meer informatie zie www.de7gevels.nl.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, beleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media