Veel belangstelling voor woningen Emerald in Amsterdam Zuidoost

Inzet co-creatiemodel I AM YOU succes bij ontwikkeling nieuwbouwplan

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM boekt succes met het nieuwbouwproject Emerald in de E-buurt in Amsterdam Zuidoost. Na een traject van crowdsourcing, waarbij belangstellenden hun woonwensen kenbaar hebben gemaakt, zijn de woningontwerpen en -sferen volledig afgestemd op de klantvraag. Voor meer dan de helft van de 36 koopwoningen uit de eerste fase is een voorinschrijvingsovereenkomst getekend. Dit hele traject heeft slechts zeven weken geduurd. De verkoop van dit project heeft hiermee een vliegende start.

ErmeraldLR

AM benut bij de ontwikkeling van Emerald haar co-creatiemodel I AM YOU, waarbij zij ontwikkelt op basis van conceptuele kracht, innovatie en intensieve samenwerking met belanghebbenden. “Als onderdeel van dit model hebben belangstellenden na de start voorverkoop op 27 september hun ideale woning kunnen samenstellen met een online woonplanner. Wij zijn ervan overtuigd dat de ruime keuzemogelijkheden en het ‘samenstellen van een woning naar wens’ een belangrijke kwaliteitsimpuls geven aan de woningen en de wijk”, aldus Frank Klomp, directeur AM Noordwest.

Emerald
Emerald wordt een nieuwe woonwijk gelegen tussen de Daalwijkdreef en Egoli in de E-buurt in Amsterdam Zuidoost. Hier worden honderd huurwoningen (vrije sector), zeventig grondgebonden koopwoningen en zes koopappartementen verdeeld over kleine gebouwen gerealiseerd. Het plan biedt een breed aanbod van rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. Om afwisselende woonsferen te creëren, is een grote variatie in kleur- en materiaalgebruik bij de huizen naar een ontwerp van Steenhuis Bukman Architecten. Kopers hebben een grote keuzevrijheid bij het uiterlijk en de indeling van de woning en kunnen deze laten voorzien van een woonstijl naar keuze. Via een woonplanner op de website kunnen zij kiezen uit de diverse woonsferen en indelingen, waarmee de ideale woning kan worden samengesteld.

De prijzen van de appartementen zijn vanaf € 106.799, van de rijwoningen vanaf € 169.325 en van de twee-onder-een-kapwoningen vanaf € 219.586. Deze prijzen zijn vrij op naam en op basis van een jaarlijks erfpachtcanon. De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw Amsterdam en start naar verwachting begin 2015.

Start verkoop
De volgende stap in het verkoopproces, waarbij de definitieve koop- en aannemingsovereenkomsten worden getekend, start op dinsdag 2 december van 19.00 – 21.00 uur op het kantoor van BAM Woningbouw aan de Elsrijkdreef 207 in Amsterdam. Tijdens de start verkoop is verkoopdocumentatie beschikbaar en is het verkoopteam aanwezig om geïnteresseerden te informeren over de woningen. Er is tevens de mogelijkheid advies in te winnen over de financiering van de woning. Meer informatie is te vinden op www.woneninemerald.nl.
Download PDF

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media