Start verkoop woningen laatste fase ‘Hoogh Waalre’

Wederom grote belangstelling voor project bij inwoners Waalre

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start na een succesvolle afronding van de eerste en tweede fase van Hoogh Waalre op 26 september de verkoop van 22 woningen uit de laatste fase onder de projectnaam Hoogh Waalre ‘t Vervolg. Het plan Hoogh Waalre omvat in totaal 111 woningen. De woningen uit de eerste en tweede fase zijn inmiddels alle verkocht. De kopers zijn voor het merendeel afkomstig uit Waalre en Eindhoven.

 

CompossiteLuchtfoto1_LR

 

Hoogh Waalre ligt aan een bosrijk gebied aan de noordkant van Waalre vlak bij waterplas De Meeris en sluit naadloos aan op de bestaande dorpsbebouwing. Het wonen aan het water van De Meeris heeft door de brede, groene en open ruimte het karakter van een vrijetijdsmilieu. Met veranda’s en balkons wordt die beleving versterkt. Belangrijke kwaliteitscriteria voor het plan zijn duurzaamheid, leefbaarheid, differentiatie, landschappelijke inpassing en een ontwerp dat past in de dorpse context. Het plan is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen de gemeente en AM.

Woningaanbod
Op basis van de ervaringen uit de eerste en tweede fase van Hoogh Waalre is ervoor gekozen de populairste woningtypen uit die fase opnieuw aan te bieden. Het aanbod bestaat uit vrijstaande woningen, halfvrijstaande woningen, boerderijwoningen en waterwoningen. De bij deze planfase betrokken architecten zijn LSWA architecten en Friso Woudstra Architecten. De woningen kenmerken zich door een op de jaren twintig geïnspireerde architectuur met veel aandacht voor details en een hoog afwerkingsniveau met duurzame materialen. De woningen liggen aan het water van De Meeris of kijken uit op het bosachtige groen aan de Heistraat-Noord. De prijzen zijn vanaf € 285.000 v.o.n. voor een waterwoning tot en met € 555.000 v.o.n. voor een vrijstaande woning. De bouw is in handen van Bouwbedrijf Gebr. van Gisbergen uit Hooge Mierde. Voor meer informatie zie www.hooghwaalre.nl.

Over AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, beleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media