Start bouw eerste fase Klein Where in Purmerend

De ontwikkelcombinatie KWO (Klein Where Ontwikkeling) , een samenwerkingsverband van de Linden Groep en gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM, heeft het startsein gegeven voor de bouw van de eerste woningen op het voormalige bedrijventerrein aan de Where in Purmerend. In totaal worden er in deze fase 58 woningen gerealiseerd, waarvan er 43 zijn verkocht en zeven onder optie zijn.

Klein Where

Het bedrijventerrein De Where ligt op de kruising van de Where en de Purmerringvaart. Het gebied biedt veel woonkwaliteit door de bijzondere ligging aan het water en in het groen. Bovendien ligt Klein Where vlakbij de binnenstad van Purmerend. Fase 1 omvat 22 rug-aan-rug woningen, 23 hofwoningen, negen dijkwoningen en vier twee-onder-een-kapwoningen. De woningen zijn ontworpen door Mulleners & Mulleners Architecten. De realisatie is in handen van BAM Wonen. Koopsommen liggen tussen € 180.000 en € 489.500. In totaal komen er ongeveer 125 woningen in een dorpse setting. De woningen worden gefaseerd ontwikkeld en gebouwd. In het eerste kwartaal van 2018 start de verkoop van de tweede fase.

Meer informatie: http://www. kleinwhere.nl

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media