NEPROM Concept Circle op zoek naar transformatiekracht in De Studio Amsterdam

De tweede bijeenkomst van de NEPROM Concept Circle vindt plaats op 18 juni van 15.00-19.00 uur bij Baut in het voormalig Parool-gebouw aan de Wibautstraat in Amsterdam. Waar de eerste Concept Circle ging over innovatiekracht is het thema op 18 juni ‘Op zoek naar transformatiekracht’. Transformatie van leegstaande gebouwen en gebieden is een belangrijke opgave waar gemeenten, ontwikkelaars, eigenaren en beleggers de komende jaren voor staan. Tijdens het programma nemen we met direct betrokkenen verschillende Amsterdamse transformaties onder de loep: Baut in het voormalig Parool-kantoor, De Studio in het voormalig GAK-kantoor en het World of Food in leegstaande parkeergarages in Amsterdam Zuidoost. Bovendien kunnen de deelnemers de bijeenkomst combineren met een exclusieve rondleiding door De Studio van 13.00-14.15 uur.

 

Programma: download de uitgebreide programma-informatie (pdf)
Datum: dinsdag 18 juni 15.00-19.00 uur
Plaats: Baut, Wibautstraat 125, Amsterdam
Kosten: de deelnamekosten aan deze netwerkbijeenkomst bedragen € 75,- per persoon (excl. btw). Voor oud-deelnemers aan de Leergang Projectontwikkeling (LPO), de Masterclass Conceptontwikkeling (MCCO) en de Masterclass Duurzaam Ontwikkelen (MCDO) bedragen de deelnamekosten € 40,- per persoon (excl. btw). De kosten zijn inclusief koffie/thee en borrel.

Aanmelden kan door een email te sturen aan Renske Wiese (r.wiese@neprom.nl) o.v.v. ‘Aanmelding Concept Circle 18 juni’ met je gegevens: naam, functie, contactgegevens en indien van toepassing naam en jaartal van de gevolgde NEPROM-opleiding.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media