‘Herstructurering Zuidwest essentieel in verdichtingsopgave’

Annemarie Jol maakte dit voorjaar de overstap naar gebiedsontwikkelaar AM als adjunct-directeur voor AM Zuidwest. Ze kent Den Haag uitstekend, als professional en als bewoner. De binnenstedelijke verdichting van de residentie krijgt ook haar volle inzet, in het Central Innovation District (CID), maar ook in de herstructurering van naoorlogs woongebied Den Haag Zuidwest.

AM is een stadspartner in Den Haag, met door de jaren heen spraakmakende projecten in gebieden als Scheveningen haven en -bad, Duindorp, Laakhaven, Stationsbuurt, Ypenburg en op de Laan van Meerdervoort. Met ook in voorsteden als Rijswijk (Rijswijk-Buiten, Villapark Eikelenburgh) en Nootdorp (Park Craeyenburch) de nodige gebiedsontwikkelingen. Voeg daar het rijtje locaties aan toe waar Annemarie Jol zelf heeft gewoond (Statenkwartier, Bomenbuurt, Bezuidenhout, Oud-Rijswijk en Bosweide (Ypenburg) en er ontstaan interessante dwarsverbanden.

Helemaal omdat Jol ook voor eerdere werkgevers in dit gebied werkzaam was, vanuit diverse invalshoeken in de woningbouwsector. Vanuit het werkveld van een ontwikkelende coörporatie, commerciële vastgoedontwikkelaar, gemeente, institutionele belegger en ontwikkelende bouwer.

Lees hier het volledige interview in IN Den Haag.

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media