Eerste editie Weespersluis magazine verschenen!

De eerste editie van het Weespersluis magazine is deze maand verschenen. In Weesp realiseren wij in samenwerking met andere partijen een ruim woonlandschap met circa 2.750 woningen. Het magazine is uitgegeven ter promotie van dit nieuwe gebied. Het toont de veelzijdigheid van de omgeving, het waterrijke landschap en niet te vergeten de mooie oude vestingstad zelf. Leuke boetiekjes, gezellige terrassen en een drukbezochte biologische markt. In Weesp is het hele jaar door genoeg te beleven!

weespersluis

De verkoop van de woningen in Lanenrijk, de eerste fase van Weespersluis, staat voor komend voorjaar gepland. De gebiedscampagne loopt al enige tijd. Op de website is voor het project al veel belangstelling getoond.

Het Weespersluis magazine is verschenen in een oplage van 15.000 stuks. Deze zijn verspreid binnen de gemeente Weesp, IJburg, Amsterdam-Oost, Watergraafsmeer en Diemen. Ook liggen de magazines op de leestafels van de belangrijkste hotspots in Amsterdam, Almere en Weesp. Voor wie alvast inspiratie wil op doen of binnen wil kijken bij de nieuwe woningen is het magazine hier te lezen: http://weespersluis.nl/magazine

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media