Anouk Reintjens versterkt AM Noordwest

Ir. Anouk Reintjens treedt vandaag in dienst bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. In de functie van ontwikkelingsmanager zal zij het team van AM regio Noordwest gaan versterken.

Reintjes foto kleur geknipt

Anouk Reintjens (39) zal zich in haar nieuwe functie bij AM met name richten op het initiëren en ontwikkeling van projecten in de Metropool Regio Amsterdam (MRA). Met deze versterking van het team AM Noordwest geeft AM verdere invulling aan haar betrokkenheid in de MRA met vernieuwende concepten, gebiedsontwikkelingen en co-creatie volgens haar businessmodel I AM YOU.

Anouk Reintjens is afkomstig van vastgoedontwikkelaar Biesterbos. Bij Biesterbos heeft zij als ontwikkelaar gewerkt en was verantwoordelijk voor zowel gebiedsmarketing en het commerciële traject als de bredere gebieds-/planopgaven vanaf concept tot aan oplevering. Daarvoor was zij als projectmanager werkzaam bij Ymere Gebieds- en Projectontwikkeling. Na de studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft heeft zij de masterclass Conceptontwikkeling bij de NEPROM afgerond.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Persbericht Anouk Reintjens versterkt AM Noordwest

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media