AM Real Estate Development verkoopt kantoorgebouw Bezuidenhoutseweg in Den Haag

AM Real Estate Development heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Bezuidenhoutseweg 179-181 in Den Haag verkocht aan een consortium van buitenlandse particuliere beleggers. Partijen doen geen mededelingen over de investeringssom.

Het zeer centraal gelegen kantoorgebouw omvat circa 5.800 m² kantoorruimte en beschikt over 68 parkeerplaatsen. Het gebouw is langjarig verhuurd aan Reclassering Nederland.

Betrokken partijen

AM Real Estate Development is tijdens deze transactie geadviseerd door De Brauw Blackstone Westbroek. Koper is bijgestaan door 3stone Real Estate, Fermm advocaten, Schut van de Ven Notariskantoor en SGS Search.

Over AM Real Estate Development

AM Real Estate Development levert innovatieve oplossingen voor huisvesting in commercieel vastgoed. Wij realiseren waardevast onroerend goed waar beleving, flexibiliteit en het welzijn van mensen centraal  staan. Met onze partners in het bedrijfsleven en kennisinstituten zijn we in staat ontwikkelingen op de voet te volgen en scherp op actuele en toekomstige behoeftes in te spelen. Onze resultaten zijn van de hoogste standaard passend bij onze missie. Door onze jarenlange ervaring en expertise in commercieel vastgoed, bieden onze vastgoedprofessionals het antwoord op de vragen van vandaag en morgen. Waardevast onroerend goed voor nu en de veranderende behoeften in de toekomst. AM RED is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

 

 

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media