AM geeft startsein bouw Façade Deurne

Wethouder Verhees verricht officiële handeling.

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft 2 november tijdens een feestelijke bijeenkomst voor kopers en andere betrokkenen het startsein gegeven voor de bouw van de volgende 43 woningen in het plan Façade in Deurne. Wethouder Helm Verhees van de gemeente Deurne heeft hierbij de officiële handeling verricht. In totaal worden hier ongeveer 130 woningen in verschillende fasen gerealiseerd. De 22 woningen uit de eerste fase zijn gerealiseerd en bewoond. De woningen die nu in aanbouw zijn, zijn op twee na alle verkocht.

facade

Façade

Façade ligt tussen het centrum van Deurne en de woonwijk St. Jozefparochie en ten zuiden van het spoor. Hier wordt het voormalige Spoorzonegebied van ruim zeven hectare getransformeerd naar een aantrekkelijke woonbuurt dichtbij het centrum met alle voorzieningen. De start bouw betreft 22 rij- en hoekwoningen, tien twee-onder-een-kapwoningen, een vrijstaand geschakelde woning en tien semi-bungalows. Alle woningen hebben een klassieke architectuur. De hoek- en rijwoningen maken deel uit van de BAM Wooncollectie en het ontwerp van de overige woningen komt van Quant Architectuur. De prijzen van de woningen waren vanaf € 179.500 tot en met € 280.000 v.o.n. Op dit moment zijn er van de woningen in aanbouw nog twee semi-bungalows beschikbaar. De overige woningen zijn alle verkocht. De bouw is in handen van BAM Woningbouw. De woningen worden volgens planning vanaf het voorjaar 2017 tot en met het tweede kwartaal opgeleverd. Voor meer informatie over Façade Deurne en het woningaanbod zie www.facadedeurne.nl.

vtwonen woonstijlen voor AM

Het vtwonen inrichtingspakket biedt de kopers in Façade de keuze hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een woonstijl die bij hen past. Het vtwonen inrichtingspakket bestaat uit een complete luxe keuken met inbouwapparatuur, plinten, vloeren door het hele huis en de muren en trap geschilderd in de kleur(en) naar keuze. ‘vtwonen woonstijlen voor AM’ betreft een samenwerking tussen AM en vtwonen.

Start verkoop fase 3

Naar verwachting wordt eind 2016 gestart met de verkoop van circa veertien woningen uit de volgende fase. Het woningaanbod betreft enkele ruime rij- en hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaand geschakelde woningen.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media