AM en Dura Vermeer hebben startsein gegeven bouw 38 woningen voor gezinnen fase B Hefkwartier in Rotterdam

In aanwezigheid van de wethouder Robert Simons van de gemeente Rotterdam vierden VOF Entrepothaven – een samenwerking van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Dura Vermeer - op 18 april de bouw van 38 eengezinswoningen in het Hefkwartier in Rotterdam. VOF Entrepothaven realiseert hier 24 herenhuizen, 4 stadswoningen en 10 terraswoningen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

De woningen zijn voornamelijk robuuste en ‘stoere’ drielaagse eengezinswoningen en een tiental terraswoningen. De oppervlakken variëren van 79 m² tot 162 m². De woningen zijn ontworpen door Inbo Architecten. De realisatie is in handen van Dura Vermeer Bouw Zuid West. Meer informatie is te vinden op: www.hefkwartier.nl.

Hefkwartier

Het Hefkwartier is de eerste ontwikkeling van Port Feijenoord, zoals de grootschalige vernieuwing van de wijk Feijenoord en de tweede fase van de Kop van Zuid is gedoopt. In deze wijk komen verleden en heden samen. Het water, de kades, de levendige haventjes en de oude gebouwen blijven behouden. Nieuwbouw in alle soorten en maten, groene parken, een boulevard en voorzieningen als winkels en horeca worden daaraan toegevoegd. Het Hefkwartier wordt deel van een aantrekkelijke wijk waar jong en oud, alleenstaanden, starters, tweeverdieners en gezinnen samenkomen.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Over Dura Vermeer Bouw Zuid West

Dura Vermeer Bouw Zuid West maakt deel uit van Dura Vermeer en heeft de focus op innovatieve en duurzame scenario’s voor ontwikkeling, woningbouw en utiliteitsbouw. Dura Vermeer is een landelijk opererend bouwconcern, opgericht in 1855. Met ruim 1,2 miljard omzet en circa 2.600 medewerkers behoort Dura Vermeer tot de grootste (familie)bedrijven in de bouw. Dura Vermeer is actief in de marktsegmenten woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur (wegenbouw, beton- en waterbouw, spoorbouw en het specialisme milieu). Onze activiteiten zijn vastgoedontwikkeling, ontwerp en realisatie, onderhoud en renovatie, service- en mutatie-onderhoud en advies en engineering. Voor meer informatie: www.duravermeer.nl.

Foto bijlage v.l.n.r.: Rob Tummers, directeur Klant en Markt Dura Vermeer Bouw Zuid West, Robert Simons, wethouder van de gemeente Rotterdam, Wilco van den Ban, directeur AM Zuidwest.

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media