Afronding Brouwerspoort een stap dichterbij

AM en Top Vastgoed en gemeente Veenendaal tekenen overeenkomst voor plan Brouwerspoort.

Tijdens de Provada hebben AM en Top Vastgoed een overeenkomst gesloten met gemeente Veenendaal ten aanzien van een bouwperceel in het centrumplan Brouwerspoort. Over enkele maanden starten zij met de bouw van appartementen en 5.860 m² winkelruimte, inclusief  een parkeerdek met ruimte voor circa 200 parkeerplaatsen.

AM en Top Vastgoed maakten eerder al bekend dat er overeenstemming is bereikt met Hoogvliet Beheer over de verwerving van de winkels en het parkeerdek. In het project zal een Hoogvliet supermarkt van 2.700 m² gevestigd worden. Naast deze winkel is er nog een unit van ruim 2.000 m² voor een tweede supermarkt gepland. De appartementen op de tweede en derde verdieping worden huurwoningen.

Naar verwachting zal het complex medio 2017 worden opgeleverd. Bouwbedrijf De Vries en Verburg is als aannemer geselecteerd. De ontwerper van het complex is Moke Architecten uit Amsterdam.

Met het centrumplan Brouwerspoort krijgt Veenendaal er vele voorzieningen bij. Die maken Veenendaal als winkelstad en woonplaats nóg aantrekkelijker.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

 

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2024
Website by Fundament All Media