Wethouder Norder geeft startsein bouw ‘De Reder op Scheveningen’

Wethouder Marnix Norder van de gemeente Den Haag geeft donderdag 25 april het officiële startsein voor de bouw voor het appartementengebouw De Reder op Scheveningen. Het plan, gelegen aan de tweede binnenhaven, is ontwikkeld door gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en maakt deel uit van de grootschalige vernieuwing van het havengebied. Het aanbod bestaat uit 52 appartementen variërend in woonoppervlakte en negen stadswoningen, die worden gerealiseerd op een unieke locatie met ruim uitzicht over Scheveningen-Haven.

Het plan ligt aan de Dr. Lelykade, de Van Bergenstraat en de Koppelstokstraat. Naast de woningen worden op de begane grond diverse commerciële ruimten ontwikkeld met onder meer een supermarkt voor Jumbo en onder het complex een parkeergarage.

Woninginformatie
Door de gunstige ligging van het plan hebben vrijwel alle appartementen zicht op de tweede binnenhaven en hebben de hoger gelegen appartementen tevens zicht op de Noordzee. De appartementen variëren in grootte van circa 100 m² tot circa 195 m² en beschikken over ruime buitenruimten en/of dakterrassen. In het midden van het gebouw ligt een bijzonder binnengebied met op de begane grond algemene ruimten voor de woningen. Het ontwerp van De Reder is van AWG Architecten uit Antwerpen.

De prijzen van de 41 vierkamerappartementen zijn vanaf € 305.000 v.o.n., voor de zes topappartementen vanaf € 349.000 v.o.n. en voor de vijf penthouses vanaf € 445.000 v.o.n. De prijzen van de negen herenhuizen zijn vanaf € 455.000 v.o.n. De prijzen zijn inclusief één parkeerplaats per woning in de parkeergarage. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

De betrokken makelaars zijn Frisia Makelaars en Nelisse Makelaarsgroep – Den Haag. Voor meer informatie over het plan zie www.derederopscheveningen.nl.

AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media