Wethouder Cassee verricht officiële handeling Deo Neo te Haarlem

Start bouw negentien woningen vierde fase

VOF Deo-terrein (gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en De Key Projectontwikkeling) realiseert opnieuw een uitbreiding van Deo Neo met de start bouw van negentien gezinswoningen. Op woensdag 11 september verricht wethouder Ewout Cassee de officiële handeling.

Mesdag C1 - 72 dpi 15-11-12

Deo Neo wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van het Kennemer Gasthuis nabij de Kleverpark- en Frans Halsbuurt. Binnen Deo Neo worden in totaal 182 woningen gerealiseerd in een kindvriendelijke, intieme en autoluwe setting.

Een groot deel van het plan is inmiddels gerealiseerd of in aanbouw. Onlangs werden 74 appartementen en 156 parkeerplaatsen opgeleverd. Ook de aanleg van de toekomstige openbare ruimte vordert gestaag, waardoor de contouren van het plan steeds meer zichtbaar worden. De huidige negentien woningen zijn ontworpen door Dana Ponec Architecten. De prijzen van deze woningen varieerden van € 349.000 tot € 570.000. De bouw is in handen van Vink Bouw uit Nieuwkoop.

Woningaanbod
Van de negentien woningen, waarvan de bouw nu start, zijn nog twee beschikbaar. Daarnaast is nog een aantal woningen beschikbaar in de eerdere en de komende bouwfase. De woningen hebben een oppervlakte die varieert van 138 m2 tot 172 m2 en worden verkocht vanaf € 349.000 v.o.n. tot en met € 495.000 v.o.n. (inclusief parkeerplaats). De meeste woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming en beschikken alle over vijf slaapkamers. Kopers hebben de keuze uit diverse mogelijkheden voor de afwerking van de woning.

Voor meer informatie over de woningen en het plan Deo Neo zie www.deoneo.nl.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media