Vacature projectontwikkelaar – regio Zuidwest

Wij zijn op zoek naar een projectontwikkelaar in het team van AM Zuidwest die ervaring heeft in de projectontwikkeling op het gebied van wonen.
Ben jij een commerciële strateeg, kun je goed samenwerken en ben je een echte procesregisseur van ontwikkeltrajecten? En wil jij je kennis en ervaring inzetten bij één van de grootste gebiedsontwikkelaars van Nederland? Dan is AM jouw volgende werkgever.

Jouw missie

Als projectontwikkelaar ben je eindverantwoordelijk voor de totstandkoming tot en met de realisatie van projecten. Hierin houd je rekening met de vooraf vastgestelde uitgangspunten op het gebied van financiën, kwaliteit en planning. Dit doe je in teamverband met zowel collega’s als externen. Je werkt nauw samen met de bouwpartner/comakers in het kader van het beheren van de relatie met de klant. Het is jouw rol om in overleg met de verkoopmanager de wens van de klant te vertalen naar concrete producten en je draagt zorg voor de participatie van de klant binnen het I AM You businessmodel. Het betreft een functie voor minimaal 36 tot 40 uur per week.

Wat breng je mee?

Om succesvol te zijn als projectontwikkelaar kan jij processen planmatig en gestructureerd managen. Je toont ondernemerschap, hebt een duidelijke (gebieds)visie op de projecten en samenwerken is één van jouw kerncompetenties. Verder ben je communicatief vaardig, heb je een sterke persoonlijkheid die kan verbinden en ben je commercieel ingesteld.

Daarnaast heb je:

  • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding Bouwmanagement/Vastgoedkunde of vergelijkbaar;
  • Minimaal 5 tot 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij bijvoorbeeld een ontwikkelaar, woningcorporatie of een ontwikkelend aannemer;
  • Kennis van grondexploitatie is een pré;
  • Een relevant netwerk in Zuidwest Nederland is een pré.

Wat kun je van ons verwachten?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Wij willen een werkgever zijn, waar medewerkers carrière kunnen maken binnen een bijzonder vak: integrale gebiedsontwikkeling. Wie bij ons werkt krijgt volop kansen zich verder te ontwikkelen. AM hecht groot belang aan samenwerken, daadkracht, creativiteit en integriteit met als voortdurend streven inspirerend leiderschap te tonen en onszelf hierin dagelijks aantoonbaar te bewijzen in onze projecten.

Jouw werkomgeving

AM is een solide gebiedsontwikkelaar waar zaken goed geregeld zijn, maar we leren ook graag van jou door open te staan voor nieuwe ideeën.  Je komt te werken in een team van circa 25 collega’s. De standplaats van de functie is Utrecht. Je kunt ook prima werken vanuit huis of op een projectlocatie. Werken in het AM Huis in Utrecht betekent samenwerken met hoogopgeleide en toegewijde collega’s in een bijzondere en plezierige werkomgeving. AM hecht waarde aan een sterke eigen cultuur.  Het teamgevoel maakt hier onderdeel van uit. Zo organiseert zij diverse sociale en sportieve activiteiten voor medewerkers zoals de AM Inspiratiedag, deelname aan de Dam tot Damloop en diverse wielerevents.

Wie zijn wij?

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Als betrokken gebiedsontwikkelaar plaatsen wij maatschappelijke uitdagingen in het hart van ons ontwikkelingsproces. Wij richten ons daarbij op de thema’s ‘Gedurfde duurzaamheid’, ‘Inclusieve stad’, ‘Healthy urban living  & working’, ‘Stad- en gebiedmaker’ en ‘Gelukkig leven’. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Zie ook www.am.nl.

Het recruitment proces

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via deze link.

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Johanna Gruijters – corporate recruiter via 06-41199175 of johanna.gruijters@bam.com.
Het recruitmentproces bestaat in ieder geval uit een eerste kennismakingsgesprek, eventueel een online assessment en daarna een tweede kennismakingsgesprek.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media