Vacature directiesecretaresse / personal assistant

Ben jij een daadkrachtige, positieve directiesecretaresse die optimale organisatorische en administratieve ondersteuning kan bieden op directieniveau? En kan jij – in afwezigheid van de directeur – de rol van sparringpartner richting de stakeholders op je nemen? Bezit jij over een bepaalde maturiteit en een gezonde dosis humor? Dan zijn wij bij AM op zoek naar jou!

Jouw missie

Voor onze energieke directeur Marketing en Verkoop zoeken wij iemand met positieve energie en ambitie die er voor zorgt dat de dagelijkse gang van zaken goed geregeld is, zodat hij hier geen omkijken naar heeft. Je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden en houdt van de dynamiek die dit met zich meebrengt, maar behoudt ten allen tijde het overzicht. Samen vormen jullie een sterk team!

Een greep uit je taken en verantwoordelijkheden:

 • Agendabeheer (complex), bijhouden mailbox en indien nodig actie ondernemen.
 • Het bewaken van deadlines, planning en organisatie van werk. Je zorgt ervoor dat alle benodigde informatie op tijd binnen is.
 • Organiseren van events, presentaties, teambijeenkomsten en reizen.
 • Vastlegging van vergaderingen en creatieve werksessies.
 • Meedraaien in projectteams.
 • Uitwerken (en bedenken) van creatieve ideeën in tekst en beeld.

Wat breng je mee?

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid en beweegt je op een daadkrachtige en overtuigende manier door de verschillende lagen binnen de organisatie. Je weet je goed staande te houden wanneer je vele ballen hoog moet houden en hebt een proactieve werkhouding. Structuur en nauwkeurig werken zijn jouw uiteraard op het lijf geschreven.

Je herkent je in onderstaande punten:

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt de nodige werkervaring opgedaan in een vergelijkbare rol.
 • Office365 is bekend terrein voor jou. Ervaring met SharePoint en Alusta is een pre.
 • Je bent communicatief sterk en hebt een oplossingsgerichte, proactieve en flexibele werkhouding.
 • Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift.
 • Je staat stevig in je schoenen, hebt overtuigingskracht en bent een echte ‘regelaar’.
 • Woonachtig in een straal van 30 km rondom Utrecht.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Bouw en Infra cao), waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kortverzuimdagen per kalenderjaar (op basis van een fulltime dienstverband);
 • Laptop en iPhone;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en collectieve zorgverzekering;
 • Opbouw van een goed pensioen;
 • Perspectief en ontwikkeling. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Jouw werkomgeving

AM is een toonaangevende gebiedsontwikkelaar waar zaken goed zijn geregeld. Maar we dagen onszelf graag uit om te blijven leren en te verbeteren. We staan altijd open voor nieuwe ideeën. Werken in het AM Huis in Utrecht betekent samenwerken met hoogopgeleide en toegewijde collega’s in een bijzondere en plezierige werkomgeving. We hechten waarde aan een sterke eigen cultuur. Zo organiseren we een jaarlijkse Inspiratiedag, diverse wielerevents en nemen we deel aan de DAM tot DAM loop. Je komt terecht in de regio met werkgebied Midden-Nederland.

‘Binnen AM is de afdeling Marketing & Verkoop (ook wel het creatieve AM Lab genoemd) dé specialist op het gebied van Duurzaamheid, Verkoop, Gebiedseconomie, Placemaking, Senioren & Zorg en Marktonderzoek. Al deze expertises zijn ondersteunend aan de gebiedsontwikkeling maar zorgen juist voor het onderscheidend vermogen en het creëren van waarde in de projecten. We zijn een divers, dynamisch en creatief team; nu nog een directiesecretaresse die overzicht en structuur brengt.. We hopen je snel te ontmoeten!’  Sander ter Beek, Commercieel Directeur.

Wie zijn wij?

AM bedenkt en ontwikkelt inspirerende en duurzame leefomgevingen, voor de samenleving van vandaag en morgen.  Als maatschappelijk gedreven gebiedsontwikkelaar nemen we onze verantwoordelijkheid om in 2035 klimaatpositief te zijn, zetten we ons in voor het welzijn van mensen en bieden we oplossingen voor sociale vraagstukken.

Daarmee willen we ook een inspirerende werkgever zijn. Onze organisatie kenmerkt zich door een open cultuur, met veel ruimte voor eigen initiatief en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. We hechten grote waarde aan samenwerken, daadkracht, creativiteit en integriteit met als voortdurend streven inspirerend leiderschap te tonen en onszelf hierin dagelijks aantoonbaar te bewijzen in onze projecten.

In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Zie ook www.am.nl.

Het recruitment proces

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Nina Wolber, Corporate Recruiter via nina.wolber@bam.com. Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via de button op deze pagina. Heb je een inhoudelijke vraag over de functie? Neem dan gerust contact op met Sander ter Beek, Directeur Marketing en Verkoop via sander.ter.beek@am.nl.

De gesprekken vinden plaats via Teams, of op locatie in het AM huis. Uiteraard word je hier tijdig en volledig over geïnformeerd.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media