Vacature secretaresse AM Noordwest

Korte lijnen, een klein (maar fijn) team en veel vrijheid om jouw functie in te richten zoals je wilt. Dat zijn kenmerken die jij graag ziet in jouw nieuwe baan als secretaresse en bij AM Noordwest zit je daarmee goed! Naast hard werken vinden we een goede sfeer heel belangrijk, net als waardering voor elkaar. Kom jij ons team versterken?

Jouw missie

Als secretaresse bij AM Noordwest werk je in én voor je team. Je ondersteunt twee adjunct-directeuren met complex agenda- en mailboxbeheer en daarnaast ook de ontwikkelaars en verkoopmanagers. Je maakt afspraken die vaak op korte termijn gepland of gewijzigd moeten worden en bent het aanspreekpunt voor interne en externe contacten. Ook verzorg je de correspondentie zoals brieven, rapporten, presentaties en notulen. Aansluitend assisteer je bij interne en externe bijeenkomsten waaronder borrels, presentaties, vergaderingen en teambijeenkomsten, door de organisatorische en logistieke zaken te verzorgen. Denk hierbij aan het regelen van accommodaties, catering en attenties. Tot slot coördineer je het indienen van diverse bedrijfs- en projectrapportages, waarbij je de documenten screent, voor ondertekening zorgt en binnen de gewenste deadline indient. Zo ben jij binnen het team van AM Noordwest als secretaresse de spin in het web en verbindende factor!

Wat breng je mee?

Jij houdt van je werk en dat straal je uit! Je vindt het leuk om mee te denken in wat er nóg beter kan, ziet wat er moet gebeuren en met jouw proactieve instelling ben je altijd bereid net dat stapje extra te zetten. Jij laat je niet snel gek maken en blijft de juiste prioriteiten stellen. Zo bewaar jij de rust en ben je de stabiele factor te midden van de dynamiek. Daarnaast werk je zelfstandig en kun je snel schakelen, heb je een open houding en ben je positief ingesteld. Vanzelfsprekend beschik je over een hoge mate van sensitiviteit en discretie en communiceer je uitstekend, zowel op schrift als verbaal, in het Nederlands.

Verder heb je:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke rol binnen een commerciële organisatie;
  • Hbo-werk- en -denkniveau en een relevante opleiding, bijvoorbeeld in HR, evenementen, hotelschool of secretariële ondersteuning.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een contract voor 40 uur per week.
  • Een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Bouw en Infra cao), waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kortverzuimdagen per kalenderjaar.
  • Een laptop en iPhone.
  • Faciliteiten voor thuiswerken.
  • Een reiskostenvergoeding.
  • Bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en collectieve zorgverzekering.
  • Opbouw van een goed pensioen.
  • Perspectief en ontwikkeling door ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Jouw werkomgeving

Samen met de directiesecretaresse en jouw collega-secretaresse vorm je het secretariaat van AM Noordwest. We zijn een hecht team, weten elkaar goed te vinden, ondersteunen elkaar waar nodig en worden gezien als energiek en proactief. Als het gezicht van AM Noordwest stralen we te allen tijde professionaliteit en hospitality uit en voelen we ons verantwoordelijk voor het leveren van goed werk. We doen leuke dingen met de collega’s van AM Noordwest, tonen hierin initiatief en zoeken iemand die het teamgevoel net zo belangrijk vindt als wijzelf. AM Noordwest is een dynamisch team met circa 45 collega’s en een open aanspreekcultuur.

AM is een toonaangevende gebiedsontwikkelaar waar zaken goed zijn geregeld. Maar we dagen onszelf graag uit om te blijven leren en te verbeteren. We staan altijd open voor nieuwe ideeën. Werken in het AM Huis in Utrecht betekent samenwerken met hoogopgeleide en toegewijde collega’s in een bijzondere en plezierige werkomgeving. We hechten waarde aan een sterke eigen cultuur. Zo organiseren we een jaarlijkse Inspiratiedag, diverse wielerevents en nemen we deel aan de DAM tot DAM loop.

Wie zijn wij?

AM bedenkt en ontwikkelt inspirerende en duurzame leefomgevingen, voor de samenleving van vandaag en morgen.  Als maatschappelijk gedreven gebiedsontwikkelaar nemen we onze verantwoordelijkheid om in 2035 klimaatpositief te zijn, zetten we ons in voor het welzijn van mensen en bieden we oplossingen voor sociale vraagstukken.

Daarmee willen we ook een inspirerende werkgever zijn. Onze organisatie kenmerkt zich door een open cultuur, met veel ruimte voor eigen initiatief en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. We hechten grote waarde aan samenwerken, daadkracht, creativiteit en integriteit met als voortdurend streven inspirerend leiderschap te tonen en onszelf hierin dagelijks aantoonbaar te bewijzen in onze projecten.

In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven. Zie ook www.am.nl.

Het recruitment proces

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Nina Wolber, Corporate Recruiter via nina.wolber@bam.com of 06 50 12 75 51. Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via de button op deze pagina.  Heb je een inhoudelijke vraag over de functie? Neem dan gerust contact op met Chiara van Diemen, directiesecretaresse Noordwest, via chiara.van.diemen@am.nl.

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media