Communicatiespecialist Social Media – AM

Ben jij een Communicatiespecialist met een passie voor social media? Ben je gedreven om samen met collega’s een ‘next step’-aanpak op basis van een rijke contentkalender voor social media te ontwikkelen Ben je creatief, goed in het maken van geïntegreerd beeld en tekst? Wil je daarnaast graag aan de slag bij een creatief en informeel bedrijf waarbij je opereert vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid? Reageer dan op deze mooie vacature.

Jouw missie

AM beschikt over een sterke reputatie in gebiedsontwikkeling als partner van onder meer gemeenten, beleggers en corporaties. In de functie van Communicatiespecialist Social Media lever jij een belangrijke bijdrage aan de vernieuwende content die via zowel de interne als externe kanalen worden gedeeld. Met jouw inspirerende content zorg je ervoor dat de zichtbaarheid van AM wordt vergroot en dat de dialoog tussen AM en haar diverse doelgroepen verder wordt versterkt.

Jouw werkzaamheden:

 • Je ontwikkelt samen met collega’s een plan dat de online aanwezigheid van AM verder vernieuwt, inclusief het creëren van een contentkalender gebaseerd op originaliteit, actieve inbreng van collega’s en overige stakeholders en draagvlak.
 • Je bent verantwoordelijk voor het maken van geïntegreerde content, die meetbaar bijdraagt aan de dialoog van AM met haar doelgroepen.
 • Je beheert de verschillende kanalen, zoals de website, LinkedIn, Twitter en Instagram.
 • Je stuurt verschillende bureaus aan die content creëren voor AM.
 • Je werkt mee aan het communicatieplan van AM.

Wat breng je mee?

Je kunt je identificeren met de waarden van AM; integer, daadkrachtig, creatief en samenwerkingsgericht.

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting communicatie, marketing, multimediadesign of iets soortgelijks.
 • Minimaal twee jaar werkervaring waarbij je ervaring hebt opgedaan met social media en het maken van content.
 • Je hebt kennis van SEO en Google Analytics. Ervaring met Photoshop is een pré.
 • Je kan goed schrijven en hebt een scherp oog voor detail.
 • Je bent een teamplayer, zelfstartend, initiatiefrijk en een enthousiast persoon.

Wat kun je van ons verwachten?

AM bedenkt en ontwikkelt inspirerende en duurzame leefomgevingen, voor de samenleving van vandaag en morgen. Daarmee willen we ook een inspirerende werkgever zijn, waar medewerkers carrière kunnen maken binnen een bijzonder vak: integrale gebiedsontwikkeling. AM hecht groot belang aan samenwerking, daadkracht, creativiteit en integriteit met als voortdurend streven inspirerend leiderschap te tonen en onszelf hierin dagelijks aantoonbaar te bewijzen in onze projecten.

Verder krijg je:

 • Een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Bouw en Infra cao), waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kortverzuimdagen per kalenderjaar
 • Laptop en iPhone
 • Faciliteiten voor een prettige thuiswerkplek
 • Bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en collectieve zorgverzekering;
 • Opbouw van een goed pensioen
 • Perspectief en ontwikkeling. Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Jouw werkomgeving

Als Communicatiespecialist Social Media ben je onderdeel van het communicatieteam van AM, verder bestaande uit een Manager Communicatie en een Communicatiemedewerker. AM is een informele en toegankelijke organisatie met korte lijnen, je werkt samen in een netwerk met hoogopgeleide professionals. Tegelijkertijd ben je onderdeel van de afdeling Communicatie van BAM Nederland, bestaande uit ruim twintig professionals, en rapporteer je aan de Director Communications BAM Nederland. Samen met de Directeur in- en externe communicatie / communicatie manager en een andere communicatieprofessionals focus jij je op AM. Je werkplek is het AM Huis in Utrecht Uiteraard beschik je over uitstekende mogelijkheden om ook online te werken.

Wie zijn wij?

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Als betrokken gebiedsontwikkelaar plaatsen wij maatschappelijke uitdagingen in het hart van ons ontwikkelingsproces. Wij richten ons daarbij op de thema’s ‘Gedurfde duurzaamheid’, ‘Inclusieve stad’, ‘Healthy urban living & working’, ‘Stad- en gebiedmaker’ en ‘Gelukkig leven’. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en overige vastgoedgebruikers ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Het recruitment proces

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Vivianne Breed, Corporate Recruiter. Dit kan telefonisch via 06 50 03 93 13 of via e-mail naar vivianne.breed@bam.com

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag via deze link.

De procedure bestaat uit twee gesprekken en een eventueel assessment.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media