Veel belangstelling voor woningen Park Zwanenberg in Oss

Op de locatie van het voormalige ziekenhuis in Oss voegen AM en BrabantWonen een fijne en vooral groene woonwijk aan Oss toe: Park Zwanenberg. De verkoop van de eerste 26 woningen is medio juli gestart. Ondanks de vakantieperiode is er veel belangstelling voor de woningen en is 50% van de woningen inmiddels onder optie genomen.
Exterieur View 05LR

Het woningaanbod in de eerste fase bestaat uit een ‘wooneiland in het groen’ met dertien rijwoningen, drie semi-bungalows, zes twee-onder-een-kapwoningen en vier vrijstaande, geschakelde woningen. Voor alle woningtypen en in het bijzonder voor de bungalows is volop belangstelling. Met name de locatie en de groene omgeving spreekt aan bij de potentiële kopers. De gesprekken met de makelaar zijn in volle gang en naar verwachting worden op korte termijn de eerste contracten getekend.

Er worden uiteindelijk drie van deze kleinschalige wooneilanden en een woonstraat gerealiseerd met in totaal 116 woningen. In het hart van ieder eiland is ruimte om te parkeren. Hierdoor is er vanuit iedere woning vrij zicht op de groene omgeving. Elk eiland en de woonstraat tellen verschillende typen woningen, waardoor een diversiteit in wonen en bewoners ontstaat. De prijzen voor de huizen zijn vanaf € 187.500. De bouw is in handen van Muller Bouw uit Oss.

Op www.echtrondlopen.com/parkzwanenberg is een virtuele rondleiding te bekijken. Meer informatie over de woningen is beschikbaar op www.parkzwanenberg.nl.
De verkoop is in handen van Van der Krabben Makelaardij en BrabantMakelaars.

BrabantWonen
BrabantWonen is een open en klantgerichte organsiatie met een lokale voortrekkersrol op het gebied van wonen-zorg-welzijn. Wij werken hierbij gelijkwaardig samen met klanten en partners. BrabantWonen staat dichtbij klanten en is actief aanwezig in buurten en wijken. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeren naar vermogen, gebaseerd op een duurzaam verdienmodel.

AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

 

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media