Stem mee op De Studio en Villa Mokum voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs!

Onze projecten De Studio (part II) en Villa Mokum zijn door naar de eindronde en maken deel uit van de laatste 10 genomineerde projecten voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2016.

De Amsterdamse Nieuwbouwprijs is een publieksprijs, het project met de meeste stemmen wint. We hebben uw stem hard nodig om ons naar de overwinning te helpen. Dat kan via http://bit.ly/2c9zZuW voor De Studio en via http://bit.ly/2c9zZuW voor Villa Mokum. De bekendmaking van het winnende project vindt op vrijdag 30 september plaats in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam door wethouder Laurens Ivens.

stem-mee

Amsterdamse Nieuwbouwprijs

De Amsterdamse Nieuwbouwprijs is dé publieksprijs voor nieuwbouw in Amsterdam. De prijs wordt georganiseerd door de gemeente Amsterdam in samenwerking met Amsterdam Woont en AT5. De eerste stemronde was voor de zomer en verliep via Facebook. Van de 64 projecten die tussen augustus 2014 en augustus 2015 zijn opgeleverd, zijn er tien genomineerd waaronder De Studio en Villa Mokum. Stemmen kan tot 28 september 12.00 uur. Vrijdagavond 30 september wordt bekend gemaakt welk project heeft de Amsterdamse Nieuwbouwprijs heeft gewonnen. Dit wordt live uitgezonden op AT5 vanuit Pakhuis De Zwijger. De prijs wordt uitgereikt door wethouder Laurens Ivens aan de bewoners van het project.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media