Stef Weekers versterkt CONSULT als adjunct-directeur

Stef Weekers MRICS (41) is in dienst getreden bij advies- en projectmanagementbureau CONSULT van AM Real Estate Development. In de functie van adjunct-directeur is hij medeverantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van CONSULT. Met de komst van Weekers is CONSULT nog beter in staat om in te spelen op duurzaamheidsvraagstukken waaronder het aanpakken van leegstand op gebiedsniveau en het bevorderen van gezonde gebouwen in commercieel vastgoed.

Nils Bonder, Manager Healthy Urban Living : “Als de leegstand van kantoren niet alleen op pandniveau maar ook op gebiedsniveau wordt aangepakt, ontstaat er vaak weer een helder en breder toekomstperspectief voor de eigenaren. Met Stef Weekers brengen we deze expertise bij CONSULT in huis, waardoor we nog beter in staat zijn onze opdrachtgevers te bedienen van advies op het gebied van duurzaamheidsvraagstukken bij commercieel vastgoed.”

Tot 1 september was Stef Weekers werkzaam bij management consultancybureau AT Osborne waar hij de afgelopen negen jaar adviseerde over strategische huisvesting- en vastgoedvragen bij voornamelijk eindgebruikers. Daarnaast was hij nauw betrokken bij gebiedsherontwikkeling, onder meer als directeur van Wijkontwikkelingsmaatschappij (WOM) Noordwest in Utrecht om de leefbaarheid en de sociaaleconomische ontwikkeling in de wijk Noordwest te verbeteren.

Vanaf 2016 is Stef Weekers toegetreden tot het bestuur van RICS en is hij verantwoordelijk voor Memberservices & Network (MSN) en in die hoedanigheid is hij voorzitter van de MSN-commissie.

Over CONSULT van AM Real Estate Development

CONSULT gelooft dat huisvesting volledig ten dienste moet staan van haar gebruikers. Een gebouw dat bijdraagt aan de gezondheid, beleving en het welbevinden van haar gebruikers, dat is de échte waarde van vastgoed. CONSULT biedt onafhankelijk huisvestingsadvies, project- en procesmanagement en workplace consultancy voor commercieel vastgoed. CONSULT van AM Real Estate Development is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media