Startsein voor bouw woningen Rehoboth in Elburg

Ontwikkeling plan in co-creatie met toekomstige bewoners

Ontwikkelingscombinatie School4kwartier (gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Van Gelder Ontwikkeling) geven in de eerste week van december het officiële startsein voor de bouw van 28 woningen. Na een traject van crowdsourcing, waarbij belangstellenden hun woonwensen kenbaar hebben gemaakt, zijn de woningontwerpen en -sferen voor de Rehobothlocatie volledig afgestemd op de klantvraag. Met deze aanpak is de verkoop voorspoedig verlopen, waarbij alle woningen binnen een termijn van vijf maanden zijn verkocht.

Elburg-fase2-blokALR

School4kwartier ontwikkelt in Elburg vier voormalige schoollocaties. Na de ontwikkeling en realisatie van De Omloop en de Burgemeester Folkertslocatie, is Rehoboth het derde plan dat in uitvoering komt. De Rehoboth locatie ligt centraal in Elburg, tussen de Arent Toe Boecoplaan en de Klokbekerweg. De woningen liggen in een parkachtige omgeving en in de nabijheid van de buurtvoorzieningen.

Woninginformatie
Het woningaanbod van de wijk bestaat uit 28 koopwoningen, waarvan tien sociale koopwoningen, zestien rijwoningen en twee twee-onder-een-kapwoningen. Door de inzet van online enquetes, informatieavonden en persoonlijke gesprekken is de architectuur en planopzet afgestemd op de wensen van potentiële kopers. De woningen worden gerealiseerd in een Oud Hollandse stijl naar een ontwerp van Plegt-Vos uit Assen. Kopers hebben veel keuzevrijheid bij de indeling van de woning, de afwerking van de gevel en dakbeëindiging (dakkapel, trapgevel of topgevel). De prijzen van de woningen zijn vanaf € 170.000 (sociale koopwoning) tot € 245.000 v.o.n. voor een twee-onder-een-kapwoning. Op www.school4kwartier.nl is meer informatie te vinden over Rehoboth en de andere ontwikkelingslocaties in Elburg van School4kwartier.

Download PDF

 

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media