Startsein voor bouw Tuinen van Mollenburg in Gorinchem

De bouw van de eerste 38 woningen van het nieuwbouwproject Tuinen van Mollenburg in Gorinchem is feestelijk begonnen. Op de naastgelegen tennisclub zijn de kopers door ontwikkelaar Geert Fleuren van Ontwikkelingscombinatie Mollenburg (OCM) hartelijk ontvangen. De ontwikkelingscombinatie bestaat uit AM en Bemog. Daarna feliciteerden wethouder Eva Dansen en Daco Bokx, ontwikkelaar OCM, de toekomstige bewoners met dit heugelijke feit en gaven zij een terugblik op een succesvol verlopen traject.

Op de bouwplaats mochten alle kopers een boodschap op de eerste heipaal schrijven. Daarna is door de wethouder en de directie OCM tezamen het startsein gegeven voor de bouw.

Geert Fleuren: “Het is bijzonder dat we in samenwerking met de gemeente Gorinchem op deze centrale locatie zo’n ruime groene en waterrijke wijk kunnen ontwikkelen. Wij zijn trots op het realiseren van een kindvriendelijke en groene woonwijk met royale tuinen van minimaal 12 meter diep. Door de oud-Hollandse stijl zorgen we voor een dorps en knus karakter.”

Tuinen van Mollenburg

De voormalige sportvelden maken plaats voor een unieke nieuwbouwwijk. Het kleinschalige karakter in combinatie met de ruime opzet, het groen en water rondom én de oud-Hollandse architectuur maken de Tuinen van Mollenburg heel bijzonder om te wonen. Elk huis heeft een diepe tuin.

In december 2016 is de verkoop van Fase 1 (38 woningen) gestart en op één woning na is alles verkocht. In totaal bestaat het nieuwbouwproject uit vier fasen met 120 tot 130 woningen. Fase 2 gaat met 31 woningen op 12 oktober in verkoop. AM en Bemog ontwikkelen het project en de realisatie is in handen van BAM Wonen.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2022
Website by Fundament All Media