Startsein verkoop woningen derde fase Rozenhof in De Groote Wielen ‘s-Hertogenbosch

Hertogbouw (AM, Dura Vermeer, Heijmans en Hendriks) heeft het startsein gegeven voor de verkoop van twaalf woningen uit de derde fase van Rozenhof in De Groote Wielen in ’s-Hertogenbosch. Het aanbod bestaat uit twee-onder-een-kapwoningen, in prijs variërend van € 329.500 tot € 355.000. In het plan Rozenhof zijn inmiddels 24 woningen uit de eerste twee fasen verkocht en opgeleverd.

Rozenhof ligt in De Hoven, een van de zes deelplannen van De Groote Wielen. De Hoven wordt een moderne, tuinstedelijke wijk dichtbij het water. De naam verraadt de bijzondere eigenschap van dit gebied: de woningen zijn opgesteld rondom openbare groene hoven. De Hoven is verdeeld in kwadranten, waarvan De Rozenhof er een is. Het plan ligt in het noordwestelijke kwadrant dat aan de noordzijde direct aan het water grenst.

Jaren dertig stijl
De twaalf twee-onder-een-kapwoningen uit de derde fase van Rozenhof worden gerealiseerd op percelen van 246 m² tot 308 m² en hebben een vloeroppervlak vanaf 176 m². De woningen met een karakteristieke jaren dertig stijl zijn ontworpen door LT Architecten. Rozenhof ademt en combineert alle kwaliteiten van de architectuur uit die tijd met hedendaags comfort en moderne technieken. De stijlkenmerken aan de buitenkant zijn direct herkenbaar: brede overstekken, luifels, erkers en schoorstenen. De bouw van Rozenhof is in handen van Dura Vermeer.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media