Startsein bouw In de Luwte II in Drachten

Wethouder Van der Leck aanwezig bij officiële handeling

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en BAM Woningbouw Noordoost geven woensdag 26 november het startsein voor de realisatie van vijftien woningen in het deelplan Drachtstervaart-In de Luwte II in Drachten. De woningen zijn op twee na alle verkocht. Wethouder Ron van der Leck van de gemeente Smallingerland is aanwezig bij de officiële handeling en brengt samen met de toekomstige bewoners een toost uit op een voorspoedige bouw.

AI- lowres vogelvlucht LR

De Luwte II
De Luwte II in Drachten is onderdeel van het plan De Drachtstervaart. De Luwte II heeft een ruime opzet met veel groen. Het aanbod bestaat uit eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande en halfvrijstaande woningen en een aantal vrije bouwkavels. Net als de woningen in de omliggende plandelen zijn de woningen geïnspireerd op de Scandinavische architectuur. Veel van de woningen liggen direct aan de Drachtstervaart, die Drachten direct verbindt met de Friese meren.

Woninginformatie
Van de vijftien woningen die nu in aanbouw gaan, zijn zeven rijwoningen en zes vrijstaande woningen verkocht. De laatste twee vrijstaande woningen zijn op dit moment nog beschikbaar voor een prijs van € 215.000 v.o.n. De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw Noordoost. Op http://deluwte2.wonenindrachtstervaart.nl is meer informatie te vinden over het project.

Profiel AM
Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, beleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.
Download PDF

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media