Start woningverkoop in Hoef en Haag

Eerste 59 woningen in ‘De Hoffelijkheid' vanaf vandaag zelfs online te koop.

Vanaf vandaag start de verkoop van 59 woningen in ‘De Hoffelijkheid’, een nieuwe fase in de ontwikkeling van het gebied Hoef en Haag. Voor het eerst in Nederland hebben geïnteresseerde kopers de mogelijkheid om deze woningen  volledig online te kopen, via de website www.hoefenhaag.nl . Dit wordt aangeboden naast de bestaande mogelijkheden om een woning te kopen.

Elke wijk in Hoef en Haag, het nieuwe dorp aan de Lek bij Vianen, heeft zijn eigen identiteit. ‘De Hoffelijkheid’ in het deelplan ‘Het Lint’ krijgt een chique, dorps-landelijke uitstraling. Dit is te danken aan de gevarieerde bouwstijl en het oog voor detail waarmee de nieuwbouw ontworpen is. Deelplan Het Lint ligt tussen de Meander en plas Everstein, heel dicht bij het Kasteelterrein. Het woningaanbod varieert van  vrijstaande woningen tot  twee-onder-een-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen. Bij de aankoop is luxe sanitair, een complete keuken en vloerverwarming op de begane grond inbegrepen. De koopsommen variëren vanaf € 200.000 tot € 599.900 v.o.n. Hoef en Haag is een samenwerking tussen gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en gebiedsontwikkelaar BPD.

Online een huis kopen, hoe gaat dat?

Alle informatie over Hoef en Haag wordt aangeboden via een nieuwe website die informatie toont over het gehele gebied. De website geeft de ligging weer, biedt inzicht in de bereikbaarheid, de te ontwikkelen wijken, de fasering, de planning en kopers kunnen contact opnemen voor vragen. Niet onbelangrijk is de mogelijkheid om plattegronden, brochures en specificaties van woningen in te zien.

Belangstellenden voor ‘De Hoffelijkheid’ hebben toegang tot een persoonlijke online omgeving via www.hoefenhaag.nl . In deze online omgeving kan een woning daadwerkelijk naar het digitale winkelmandje worden ‘gesleept’ om vervolgens te worden aangeschaft door middel van de benodigde documentatie en een digitale handtekening. Met een bezoek aan de notaris, voor het fysiek ondertekenen van de akte van levering, is de sleuteloverdracht daarna een feit. Kopers die voorkeur hebben voor  persoonlijk contact , kunnen blijven rekenen op de bestaande contactmogelijkheden om zich op een woning te oriënteren of deze aan te schaffen.

Interesse?

Kijk op www.hoefenhaag.nl/het-lint/woningen en kom donderdag 10 maart tussen 18.30 en 20.30 uur naar de Woonwinkel in de Voorstraat. Daar ligt de verkoopdocumentatie klaar en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Voor meer informatie: www.hoefenhaag.nl

Over BPD

BPD, Bouwfonds Property Development, is een Europese gebiedsontwikkelaar die de missie heeft om woon- en leefomgevingen te verwezenlijken die zelf ook leven: creating living environments. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van bijna 320.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen Europeanen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD telt 30 regiokantoren in Europa en is marktleider in Nederland. In Duitsland staat BPD Immobilienentwicklung in de top 3 van gebiedsontwikkelaars. In Frankrijk staat BPD in de top 7, onder de naam BPD Marignan. BPD is onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep. Voor meer informatie: www.bpd.nl.

Over AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Met ons business Model ‘I AM YOU’ werken wij samen met belanghebbenden op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, vastgoedbeleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM, onderdeel van Koninklijke BAM Groep, zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

Download PDF

AM - Inspiring Space Ontwikkelaars van impact
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media