Start verkoop nieuwe fase De Groene Habitat in Elzenhagen

Download PDF

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en Blauwhoed Eurowoningen geven zaterdag 13 oktober het startsein voor de verkoop van 21 eengezinswoningen in het plan De Groene Habitat in Amsterdam-Noord. De Groene Habitat ligt in de nieuwe woonwijk Elzenhagen in Centrum Amsterdam-Noord (CAN). De woningen maken deel uit van de derde fase van De Groene Habitat. De 32 woningen uit het eerste deel van deze fase zijn op één na allemaal verkocht.

De Groene Habitat staat bekend als het ´groenste dorp´ van Amsterdam-Noord. De ligging dicht bij het buitengebied, omringd door groen en water, en toch dicht bij centrumvoorzieningen en scholen is voor veel kopers reden voor de kindvriendelijke buurt te kiezen. De verkoop van de woningen uit eerdere fasen verliep vlot. De  21 eengezinswoningen die nu in verkoop komen, zijn ontworpen door architectenbureau Mulleners en Mulleners. De architectuur van De Groene Habitat is traditioneel en gebaseerd op de bouwstijl van de Zaanstreek met afwisselende gevels in een markante kleurstelling.

Parkeren op eigen terrein
Het aanbod is afgestemd op starters en jonge gezinnen. De energiezuinige woningen beschikken over vier kamers en een grote zolder, een voor- en achtertuin en een parkeerplaats op eigen terrein. De grootte van de woningen varieert van 111 m² tot 117 m². De prijzen liggen tussen € 272.500 en € 299.500 voor een hoekwoning. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

De start verkoopbijeenkomst vindt plaats op de bouwlocatie aan de B. Merkelbachsingel. Belangstellenden zijn daar welkom van 12.00 uur tot 14.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.degroenehabitat.nl.

AM - Inspiring Space Inspiring Space
Regulated by RICS
AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep NV © AM 2023
Website by Fundament All Media